جمشید انصاری روز یکشنبه در نشست خبری پانزدهمین جشنواره شهید رجایی در محل سازمان اداری و استخدامی کشور افزود: سازمان ثبت احوال، شرکتهای گاز استانی و شرکتهای توزیع برق استانی بالاترین رضایتمندی را داشتند.
وی افزود: همچنین استانهای قزوین، سمنان و خراسان جنوبی از نظر مراجعهکنندگان بیشترین رضایتمندی را به خود اختصاص دادند.
انصاری گفت: سال ٩۶ در حوزه اجرای حقوق شهروندی در کل دستگاهها ۴٧ درصد اهداف محقق شد. سال گذشته رشد ۵ درصدی داشتیم و براساس ارزیابیها تحقق اهداف حقوق شهروندی به ۵٢.٩ درصد رسید.
وی ادامه داد: در سطح استانی تحقق اهداف حقوق شهروندی چشمگیر بود و از رقم ١٨درصد در سال ٩۶ به ۵۴ درصد در سال گذشته رسید که نشان از اهتمام جدی در تحقق این اهداف داشت.
پایان شهریور آخرین مهلت دستگاههای اجرایی برای ورود اطلاعات در سامانه حقوق و مزایا
انصاری در ادامه جلسه درخ صوص وضعیت سامانه حقوق و مزایا گفت: براساس آخرین گزارشی که به هیات وزیران ارائه شد سازمان اداری و استخدامی در چهار بند موظف به اجرای تصمیمات هیات وزیران شد.
وی افزود: بر اساس تصمیم هیات دولت باید تمامی دستگاههای اجرایی که اطلاعات خود را درج کردهاند، آن را تکمیل کنند و اگر ورود نکردهاند تا پایان شهریور اقدام کنند.
معاون رئیسجمهوری ادامه داد: سازمان اداری و استخدامی مکلف به پیگیری و هماهنگی با دستگاههایی است که اطلاعات حقوق را در سامانه وارد نکردهاند که از جمله آنها قوه قضائیه و نهادهای زیر نظر مقام معظم رهبری است.
وی در مورد انتقال سامانه حقوق به وزارت اقتصاد نیز توضیح داد: طبق قانون بودجه باید اطلاعات حقوق و مزایا به خزانهداری کل اعلام شود و با توجه به اینکه ذیحسابان باید حقوق را وارد کنند، با تصمیم هیات دولت مقرر شد با وزارت اقتصاد هماهنگ کنیم که یک سازمان این کار را انجام دهد، چرا که اکنون موازیکاری میشود.
انصاری بیان کرد: همچنین هیات دولت سازمان امور اداری و استخدامی را مکلف کرد گزارش نهایی مربوط به تکمیل ورود اطلاعات را به دولت ارائه کند و بر اساس این گزارش دسترسی به اطلاعات حقوق و مزایا تا پایان شهریور برای عموم مردم فراهم شود.
وی درباره عدم همکاری قوه قضائیه برای ورود اطلاعات به این سامانه گفت: این قوه اعلام میکند که اطلاعات حقوق کارکنان خود را در پایگاه وارد کرده است اما در سامانه اصلی بارگزاری نکرده است.
برای جشنواره شهید رجایی ۲۰۰ میلیون تومان هزینه شد
معاون رئیس جمهورب در پاسخ به اینکه چرا ۶۰۰ میلیون تومان برای جشنواره شهید رجایی هزینه میشود، گفت: نظام اداره ایجاد شده که به مردم خدمت کند و خروجی این جشنواره این است که دستگاههای اجرایی را ارزیابی کند.
وی افزود: در چهار سال گذشته هزینه مصوب برای این جشنواره ۶۰۰ میلیون تومان در بودجه است اما با توجه به شرایط کشور کمتر از این میزان پرداخت میشود.
به گفته رئیس سازمان اداری و استخدامی سال گذشته ۲۰۰ میلیون تومان برای برگزاری این جشنواره هزینه شد.
حقوق رئیس سازمان اداری و استخدامی ۱۰ میلیون تومان است
انصاری در پاسخ به سوال دیگری درخصوص حداقل و حداکثر پرداختیهای دولت به کارکنان، گفت: حداقل حقوق مستمر مصوب شده در احکام کارگزینی یک میلیون و ۵۶۳ هزار تومان و حداکثر آن نیز هفت برابر (۱۰ میلیون و ۹۴۱ هزار تومان) است.
وی افزود: سقف پرداخت غیرمستمر نیز سه برابر حداکثر (۳۲ میلیون و ۸۲۳ هزار تومان) است. اما این به معنای این نیست که این مبلغ پرداخت میشود و بر اساس اطلاعات ثبت شده در سامانه حقوق و مزایا سال گذشته پرداختی بالاتر از حداکثر به کارکنان نداشتیم.
به گفته رئیس سازمان اداری و استخدامی سال گذشته حداقل پرداخت یک میلیون و ۱۲۳ هزار تومان و حداکثر آن هشت میلیون تومان بود.
وی تصریح کرد: در پرداختهای متوسط سالانه بالای حداکثر پرداختی را در نظام اداری نداشتیم.
انصاری درباره پرداخت حقوق به اعضای دولت، گفت: براساس مصوبه شورای حقوق و دستمزد در یازدهم تیر سال ۱۳۹۵ مقامات بند ج که اعضای دولت عضو این گروه هستند سقف دریافتی ۱۰ میلیون تومان است و این سقف در سه سال گذشته تغییر نکرده است.
وی افزود: این مصوبه تا پایان سال گذشته اعمال میشد اما امسال ضریب افزایش حقوق را اعمال کردیم و براین اساس امسال خودم ۱۰ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان حقوق دریافت میکنم.
قانون ممنوعیت بکارگیری بازنشستگان کامل اجرا شد
معاون رئیس جمهوری درباره اجرای قانون ممنوعیت بکارگیری بازنشستگان، گفت: این قانون تقریبا به طور کامل اجرا شد و در برخی موارد افراد نامهای برای ادامه کار خود دریافت کرده بودند.
وی همچنین در مورد اجرای این قانون در سازمان صدا و سیما گفت: بر اساس این قانون ۲۰۰ نفر از کارکنان صدا و سیما بازنشسته شدند و بقیه نیز نامه دریافت کرده بودند.
انصاری توضیح داد: کارکنان دولت بعد از ۲۰ سال بازنشسته میشوند و تقریبا ۱۰ سال زودتر بازنشسته میشوند و برخی پس از اتمام این مدت کوتاه دوباره به فعالیت خود در این سازمان ادامه میدهند و بر این اساس میزان افرادی که برابر این قانون بازنشسته شدند بیشتر است.
۲۶ درصد مدیران کشور را زنان تشکیل میدهند
رئیس سازمان اداری و استخدامی درباره تحقق سهم ۳۰ درصدی مدیران زن در دولت، گفت: براساس آخرین گزارش دریافتی در اردیبهشت امسال ۲۶.۵ درصد مدیران کشور را زنان تشکیل میدهند.
وی تاکید کرد: البته باید تلقی از مدیر را توضیح دهیم زیرا برابر قانون مدیریت خدمات کشوری رئیس اداره، رئیس گروه، معاون مدیرکل و مدیرکل سطوح مدیریتی کشور هستند و اینکه ۳۰ درصد مدیران کشور باید زنان باشند تمام این سطوح را شامل میشود.
انصاری با اشاره به برخی مقایسههای نادرست کارکنان و مدیران کشور با دیگر کشورها، گفت: در ماههای گذشته شاهد بودیم که برخی میزان کارکنان کشور را با کشور ژاپن مقایسه میکردند و نتیجهگیریهایی داشتند که این مقایسهها درست نیست.
وی افزود: کشور ژاپن با ۱۲۷ میلیون نفر جمعیت سه میلیون و ۳۲۲هزار نفر کارمند دارد (به ازای هر ۳۸.۲ نفر یک کارمند)، ایران نیز با ۸۲ میلیون نفر جمعیت ۲ میلیون و ۷۷۰ هزار نفر کارمند دارد (به ازای هر ۳۷ نفر یک کارمند) و در کشور فرانسه با ۷۰ میلیون نفر جمعیت ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر کارمند وجود دارد.
رئیس سازمان اداری و استخدامی گفت: براساس آمار هم اکنون یک میلیون و ۳۵۰ هزار نفر بازنشسته کشوری داریم که این میزان علاوه بر بازنشستگان تامین اجتماعی است.
نظر شما