زهرا امکانجو روز یکشنبه در بیست و یکمین کنگره بین المللی تازه های قلب و عروق که در سالن برج میلاد برگزار شد، افزود: آریتمی قلب یا اختلالات ضربان قلب در واقع افزایش یا کاهش ضربان قلب است. آریتمیهای قلبی به دو نوع ساده و پیچیده یا خطرناک تقسیم میشود که در نوع خطرناک اصولاً اختلالات ضربان در افرادی بروز یافته که بیماریهای زمینهای قلبی همچون نارسایی قلب دارند.
رئیس انجمن الکتروفیزیولوژی قلب ایران خاطرنشان کرد: فیبریلاسیون دهلیزی یکی دیگر از آریتمیهای شایع قلب به شمار میرود که سن بالای ۷۵ سال، ابتلا به چاقی و فشار خون بالا یا مشکل میشود و در واقع فیبریلاسیون دهلیزی میتواند خطر سکته مغزی را به همراه داشته باشد.
وی با بیان اینکه در سال های اخیر در کشور، پیشرفت های قابل ملاحظه ای در زمینه درمان آریتمی های قلبی داشتیم، گفت: برای پیشگیری از سکته مغزی در این بیماران تشخیص و درمان به موقع از طریق داروهای ضد انعقادی تولید داخل امکان پذیر بوده و توجه به این مسئله حائز اهمیت است.
عضو هیات علمی بیمارستان شهید رجایی ادامه داد: پیشرفتهایی که ایران در زمینه درمان اختلالات ضربان قلب داشته بسیار خوب بوده و مراکز دانشگاهی و خصوصی در این زمینه موفقیتهای زیادی داشتند به طوری که این موفقیتها با کشورهای پیشرفته برابری میکند و همه اقدامات نوین برای درمان آریتمیهای قلب در کشور ما نیز انجام میشود.
در بیست و یکمین کنگره بین المللی تازه های قلب و عروق جدیدترین پیشرفتهای علمی در حوزه تشخیص و درمان و همچنین پیشگیری از بیماریهای قلبی عروقی در آن بررسی می شود. بیماریهای دریچه قلب، عضله قلب، نامنظمیهای قلب، مشکلات عروق کرونر، پرستاری در قلب و عروق و اعمال نوین در حوزه قلب و عروق ارایه شده است و امروز به پایان می رسد.
نظر شما