رضا ممتحن روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: سال ۱۳۹۱ حدود ۲۰۰ میلیارد ریال و در سال ۹۷ حدود ۹۴۰ میلیارد ریال هزینه درمان توسط اداره کل بیمه سلامت استان سمنان به بیمهشدگان پرداخت شد.
وی با بیان اینکه هزینه درمان سرپایی بیماران خاص از سال ۱۳۹۴ تا پایان سال گذشته ۹.۶۷ درصد افزایش یافت، ادامه داد: سال ۱۳۹۴ میزان هزینه پرداختی برای درمان سرپایی بیماران خاص، ۴۲ میلیارد ریال بود، اما تا پایان سال گذشته این میزان پرداختی به ۶۸ میلیارد ریال رسیده است.
وی ابراز داشت: ۵۷۴ بیمار مبتلا به بیماریهای خاص شامل هموفیلی، تالاسمی، دیالیز، پیوند کلیه، بیماری ام اس و بیماران دیالیز صفاقی زیر چتر بیمه سلامت قرار دارند.
ممتحن تصریح کرد: افزایش بیش از ۴۵۰ درصدی سرانه درمانی بیمه شدگان در قالب طرح ارتقای درمان روستائیان، عشایر و شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر جمعیت از دستاوردهای دولت تدبیر و امید محسوب می شود.
به گفته وی، با اجرای طرح ارتقای درمان روستائیان و عشایر اقلام داروئی تحت پوشش این بیمه از ۲۷۰ قلم دارو به ۴۳۶ قلم در سال ۱۳۹۷ افزایش یافت و اکنون ۴۲ مرکز بهداشتی درمانی با ۵۸ پزشک خانواده و ۴۷ ماما خدمات بیمه ای پایه را به جمعیت روستایی سراسر استان در قالب خدمات سطح یک ارائه می دهد.
وی یادآور شد: احداث ۲ ساختمان اداری در شهرستانهای دامغان و گرمسار با هزینه ای بالغ بر ۱۳ میلیارد ریال به منظور دسترسی آسان و سریع تر بیمه شدگان به خدمات درمانی از دیگر رخدادهای مهم در دولت تدبیر و امید است.
مدیرکل بیمه سلامت استان سمنان، ارائه خدمات رایگان در آزمایش مادران باردار، اجرای رایگان غربالگری دیابت دوران بارداری، اجرای رایگان غربالگری دیابت و اختلال چربی خون، اجرای رایگان غربالگری نوزادان ویژه بیمه شدگان روستایی و عشایر و شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر جمعیت را از دیگر خدمات بیمه سلامت در دولت تدبیر و امید عنوان کرد.
از جمعیت بیش از ۷۰۲ هزار نفری استان سمنان بیش از ۲۱۰ هزار نفر زیر چتر بیمه سلامت هستند و از خدمات درمانی بیمه سلامت استفاده می کنند.
۷۳۴۲/۶۱۰۳