۱۹ ایالت آمریکا از دولت ترامپ شکایت کردند

تهران – ایرنا – دادستان های کل ۱۹ ایالت و ناحیه کلمبیای آمریکا به منظور جلوگیری از اجرای قانون تازه بازداشت به مدت نامعلوم خانواده های مهاجری که درخواست اقامت دارند، از دولت دونالد ترامپ رئیس جمهوری این کشور شکایت کردند.

 به گزارش روز سه شنبه خبرگزاری رویترز از نیویورک؛ این شکوائیه که در دادگاه ناحیه لس آنجلس ارایه شد، نخستین مورد از انبوهی از دادخواهی های حقوقی مورد انتظار به شمار می ورد که خواستار اجرا نشدن این قانون از ماه اکتبر است. قانونی که روز جمعه گذشته به صورت رسمی منتشر شد.

"خاویر بسه را" دادستان کل ایالت کالیفرنا همزمان با اعلان طرح این دعوای حقوقی گفت: این قانون تازه ترامپ به صورت نامحسوسی ایمنی و رفاه کودکان را در معرض خطر قرار می دهد و موافقنامه ده ساله دولت فدرال را با قوه قضائیه برای جلوگیری از بازداشت غیرقانونی کودکان پناهجو، تضعیف می کند.

کاخ سفید تاکنون در این باره اظهارنظری نکرده است.

قانون تازه دولت آمریکا، توافقنامه ۱۹۹۷ معروف به مصالحه "فلورز" را که محدودیت ۲۰ روزه ای برای نگهداری کودکان در بازداشتگاه مهاجرت تعیین کرده است، لغو می کند. این مصالحه در سال ۲۰۱۵ گسترش داده شد تا نه تنها کودکان بدون سرپرست، بلکه کودکانی را که همراه والدینشان سفر می کنند، در برگیرد.

مقام های دولت ترامپ می گویند: این محدودیت دوره بازداشت به عامل جذب مهاجرانی تبدیل شده است که امیدوارند در صورتی که همراه با کودک در مرز آمریکا و مکزیک درخواست پناهندگی کنند، به شرط حضور در دادگاه مهاجرت آمریکا، اجازه ورود و پناهندگی دریافت خواهند کرد که ترامپ آن را عملیات "بگیر و رها کن" نامیده است.

به گفته کوین مک آلینان سرپرست وزارت امنیت ملی ایالات متحده؛ سازمان مهاجرت و گمرک، تنها سه تاسیسات نگهداری مهاجران دارد که ۲ عدد آن در تگزاس و یکی درپنسیلوانیاست و روی هم رفته میان ۲۵۰۰ تا سه هزار تختخواب دارند.  

بیش از ۴۲ هزار خانواده که بیشتر از کشورهای آمریکای مرکزی بوده اند، تنها در ماه گذشته (ژوئیه) در امتداد مرز جنوبی ایالات متحده دستگیر شده اند که رقم بالایی به شمار می رود، هر چند در مقایسه با شمار بازداشت شدگان در ماه مه به کمتر از نیم کاهش یافته است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha