۷ شهریور ۱۳۹۸، ۱۲:۲۰
کد خبر: 83451608
T T
۱ نفر

برچسب‌ها

میزان سرانه مصرف آبزیان در قم حدود هفت کیلوگرم است

قم - ایرنا - مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی قم گفت:‌ میزان سرانه مصرف آبزیان به ازای هر تن در این استان ۶.۷ کیلوگرم است که به دنبال افزایش آن هستیم.

سید محمدرضا طاهری روز پنجشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا،‌ بیان کرد: مصرف آبزیان نقش بسیار مهمی در ارتقای سلامت افراد دارد و به همین دلیل با برگزاری جشنواره‌های محلی و دوره‌های آموزشی در کنار پخش بروشور و بسته‌های تبلیغاتی،‌ به دنبال تشویق مردم به استفاده بیشتر از این مواد غذایی هستیم و این راهبرد در اولویت کاری سازمان جهاد کشاورزی قم قرار دارد.

وی افزود:‌ قیمت آبزیان همیشه پایین‌تر از گوشت قرمز است و اگر آگاهی مردم نسبت به فواید استفاده از این محصولات بیشتر شود،‌ آن را به‌طور مستمر در سبد غذایی خود قرار خواهند داد.

وی ادامه داد: به دنبال افزایش ظرفیت تولید و ایجاد فضای رقابتی در میان بهره‌برداران صنعت شیلات استان هستیم تا انواع ماهی‌های خوراکی در قم باکیفیت بالا و قیمت مناسب در اختیار همشهریان قرار گیرد.

طاهری گفت: ماهی، غذایی فراسودمند است که انواع مواد موردنیاز بدن انسان را تامین می‌کند و پزشکان مصرف مستمر آن را موجب حفظ سلامت افراد می‌دانند؛‌ بنابراین قرار گرفتن آن به‌عنوان عنصری مهم در سبد غذایی مردم قم امری لازم و ضروری است.

وی بیان کرد:‌ در طول سال‌های اخیر تلاش‌های بسیاری برای افزایش سرانه مصرف آبزیان در استان صورت گرفته است و امروز انواع محصولات دریایی در فروشگاه‌های زنجیره‌ای قم به‌صورت تازه عرضه می‌شود.

وی ادامه داد: سازمان جهاد کشاورزی قم از سرمایه‌گذاری بخش خصوصی برای توسعه ظرفیت‌های صنعت شیلات استان حمایت می‌کند.

سال گذشته یک هزار و ۵۰۰ تن انواع ماهی پرورشی در استخرهای استان تولید شد، تولید این آبزیان اعم از ماهیان گرمابی، سردابی، خاویاری، تیلاپیا و ماهی سفید در ۲۲۳ باب استخر دومنظوره ذخیره آب کشاورزی صورت گرفت.

میزان متوسط تولید بخش کشاورزی قم در سال برابر ۷۴۶ هزار تن شامل ۴۲۵ هزار تن محصولات زراعی و باغی، یک هزار و ۵۰۰ تن آبزیان و ۳۲۰ هزار تن محصولات دامی است.

 ۷۴۰۵ / ۱۱۷۵

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha