به گزارش ایرنا، محمدصادق بصیری روز دوشنبه در ستاد استانی اربعین حسینی افزود: موکب های استان کرمان کاهش خدمات نداشته و همواره افزایش خدمات نیز داشته اند.
وی با اشاره به اینکه معمولا ۴۰ درصد از موکب ها در داخل کشور و ۶۰ درصد در خاک عراق دایر می شوند، اظهارداشت: لازم است که همکاری لازم بین موکب های ایرانی و عراقی ایجاد شود و در کنار آن به توزیع مناسب موکب ها توجه شود.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری کرمان گفت: ثبت نام موکب ها در سامانه مربوطه انجام شده و تاکنون ۷۰ درصد پروانه ها نیز صادر شده است و هم اکنون محدودیت های خاصی برای این موکب ها وجود ندارد اما از نظر کارائی تاکید شده که موکب هایی دایر شوند که بتوانند خدمات مناسب تری را به زائران ارائه کنند.
بصیری با اشاره به انجام پیش بینی های لازم درباره مسائل امنیتی مربوطه، ادامه داد: در رابطه با هشدارهای امنیتی و سایر مسائل مربوطه لازم است در حوزه اطلاع رسانی اقدامات لازم انجام شود تا هموطنان مان در این سفر معنوی با مشکلی روبرو نشوند.
وی اظهارداشت: در سال جاری سه عامل لغو ویزا و احتمال اعزام زائران بیشتر، گرمای هوا و ضعف زیرساخت ها موجب می شود که فشار کار برای اعزام زائران اربعین نسبت به سال های گذشته بیشتر باشد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری کرمان خاطرنشان کرد: موکب ها به دو بخش تقسیم می شوند و بخشی از آنها در داخل کشور و برخی نیز در عراق دایر می شوند که موکب هایی که در ایران هستند از امکانات بیشتری برخوردار هستند و موکب هایی که در عراق دائر می شوند باید حداقل یک هفته بعد از اربعین در عراق دایر باشند.
بصیری ادامه داد: موکب های عراقی اصولا در مسیر کربلا دایر می شوند و موکب های ایرانی باید در مسیر سامرا، نجف، کربلا و کوفه دایر شوند و در خاک عراق توزیع مناسبی داشته باشند.
وی با اشاره به این مطلب که توصیه شده که موکب ها از ۵ تا ۲۰ صفر دایر باشند، گفت: سال گذشته کل موکب های کشور، دو هزار و ۸۰ مورد بوده که در سال جاری دو هزار و ۵۰۰ موکب ثبت نام شده و احتمال افزایش آنها تا دو هزار و ۸۰۰ موکب نیز وجود دارد.
۷۴۴۰/ ۵۰۵۴
نظر شما