محمدحسین قربانی روز چهارشنبه در نشست اعضای کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی و روسای دانشگاه های علوم پزشکی کلان منطقه آمایشی سه کشور در سالن کنفرانس مرکز همایش های دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا اظهار داشت: درست است امروز افزایش تعداد پزشکان نیاز است اما اگر امروز ظرفیت پذیرش دانشجویان ۲ برابر شود اولین نیروی کار پس از هفت سال وارد بازار کار می شود.
وی با اشاره به اینکه امروز ظرفیت و زیرساخت ها برای افزایش تعداد پزشکان فراهم نیست، عنوان کرد: در مجلس قبل طرحی داشتیم که ۳۰ درصد دانش آموختگان از مناطق محروم باشند تا نیازهای آن مناطق برطرف شود.
قربانی با بیان اینکه امروز در خصوص پرداخت نکردن مالیات و جمع آوری دستگاه های کارت خوان هجمه سنگینی بر دوش جامعه پزشکی است، تاکید کرد: پزشکان همانطور که در خط مقدم خدمت به جامعه هستند در قانون مداری و پرداخت مالیات نیز مشارکت دارند.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه گفت: در اجرای برنامه ششم توسعه باید بسته پایه خدمت تعریف شود.
بهروز بنیادی افزود: جراحی های پلاستیک و عمل جراحی نباید شامل دریافت خدمات بیمه ای باشند.
وی با اشاره به اینکه هیات امنای برخی از دانشگاه ها در هزینه کردن اعتبارات خطا دارند، اظهار داشت: باید با استفاده از حساب مشارکت های مردمی در درمان بیماران نیازمند کمک گرفت.
بنیادی ادامه داد: باید هر استانی برای تامین هزینه های ساخت و تجهیز زیرساخت های مورد نیاز تلاش کند.
وی بیان کرد: کمیسیون بهداشت و درمان توانست با اختصاص اوراق، نزدیک به ۸۰ هزار میلیارد ریال از بدهی های این حوزه را پرداخت کند.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی گفت: در حال حاضر به دنبال تامین ۵۰ هزار میلیارد ریال اوراق برای تسویه حساب بخشی از بدهی بهداشت و درمان هستیم.
۲۰۹۰/۹۹۰۴
نظر شما