اردشیر نوریان روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا تاکید کرد: با تبدیل شدن سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری به وزارتخانه، زمینه نظارت جدی بر این سازمان بزرگ نیز بهتر از گذشته فراهم شد.
وی افزود: سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری یک سازمان عریض و طویلی بوده که میتواند در دل خودش یک موتور محرک توسعه باشد اما با این حال، امکان نظارت مستقیم مجلس شورای اسلامی بر این دستگاه مهم،حساس و کلیدی وجود نداشت.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس یادآور شد: به همین علت نمایندگان مجلس شورای اسلامی به این نتیجه رسیدند که با تبدیل سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری به وزارتخانه، بْعد نظارت مجلس بر روند امور جاری سازمان را تکمیل کند.
نماینده مردم شهرستانهای شهرکرد، سامان و بن در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: این موضوع باعث میشود تا سازمان میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی نظم بهتری پیدا کند.
وی گفت: برنامههای تبدیل سازمان میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی به وزارتخانه براساس مصوبههای مجلس شورای اسلامی باید به صورت جدیتر بازنگری و اجرایی، ابعاد کار گسترده و پشتیبانیهای مالی قویتر شود.
نوریان تاکید کرد: مجموع این رویدادها به روند توسعه فعالیتهای سازمان میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی در ابعاد مختلف برای تولید شغل، ارتقای میزان بهرهوری، سازمان تقویت توریست و گردشگری در حوزه اقتصادی و کمک به روند تولید ثروت در کشور کمک میکند.
به گزارش ایرنا، نمایندگان مجلس شورای اسلامی طرح یک فوریتی تشکیل وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی را تصویب کردند که پس از تایید شورای نگهبان در تاریخ ۲۶ مرداد از سوی علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی به رئیسجمهوری ابلاغ شد.
حجتالاسلام والمسلمین حسن روحانی نیز بیست و هشتم مرداد ۱۳۹۸ در اجرای اصل ۱۲۳ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران قانون تشکیل "وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی" را برای اجرا به نهاد ریاست جمهوری و سازمان اداری و استخدامی کشور ابلاغ کرد.
۷۳۶۲/۲۰۹۷
نظر شما