جعفر جورابلو روز یکشنبه به خبرنگاران در سمنان اظهار داشت: از ابتدای مرداد ۹۸ تاکنون ۵۰۰ تن سیب و یک هزارتن انگور استان سمنان برای تبدیل به کنسانتره به کارخانه فرآوری محصولات کشاورزی در شاهرود منتقل شده که منجر به تولید ۲۷۰ تن کنسانتره شده است.
وی ادامه داد: با انتقال یک هزار تن انگور به واحد تولیدی فرآوری محصولات کشاورزی، ۲۰۰ تن کنسانتره در شاهرود تولید شد.
مدیر عامل تعاونی روستایی استان سمنان گفت: محصولات کشاورزی از استانهای فارس، خراسان شمالی و رضوی و روستای ابر و مجن شاهرود، برای تبدیل به کنسانتره، خریداری شده است.
جورابلو افزود: درهای این کارخانه کنسانتره برای خرید محصولاتی چون سیب و انگور به روی کشاورزان همه استان های کشور باز است.
کارخانه کنسانتره توحید شاهرود در آغاز فعالیت از سال ۱۳۸۶ پنج هزار تن انگور و سه هزار تن سیب درجه سه فرآوری کرد، اما در سال ۸۷ به خاطر سرمازدگی مزارع و باغها، کنسانتره انگور تولید نشد و فقط سه هزار و ۵۰۰ تن سیب فرآوری شد، طی سال های ۸۶ تا ۹۲ به طور میانگین سالانه سه هزار تن آبمیوه در واحد کنسانتره شاهرود تولید شد و به مصرف داخلی رسید.
در استان سمنان ۴۵ هزار بهره بردار و ۱۹۸ هزار هکتار اراضی کشاورزی وجود دارد.
۱۰۸ تعاونی و اتحادیه در چهار گروه تولیدی، روستایی، زنان و کشاورزی در استان سمنان فعال است که بیش از ۶۶ هزار نفر عضو تعاونی های روستایی استان هستند.
۷۳۴۲/۶۱۰۳