سید حسن صدوق امروز شنبه در آیین معارفه سرپرست جدید دانشگاه شهید بهشتی، اظهار کرد: با توجه به رسالت دانشگاه و مطالبات به حق دولت صرفه جویی در امور مالی، ارتقاء کیفیت آموزشی، کارآفرینی و ارتباط جامعه با صنعت دغدغه اصلی مدیریت در سال های گذشته بوده است.
وی افزود: در آخرین جلسه هیات امنای دانشگاه به صورت صریح و کمی گزارش ارائه شد. در بهمن ۱۳۹۵ دانشگاه را با بیش از ۲۰ میلیارد تومان بدهی تحویل گرفتم.
به گفته صدوق، در سال ۹۵ بنا بود برای جبران کسری مالی دانشگاه، از وام ۸۰ میلیارد تومانی استفاده شود، اما قرار شد دانشگاه زیر بار کسری بودجه نرود، از این رو با فروختن یکی از خوابگاه های دانشگاه کسری پرداخت شد.
رئیس سابق دانشگاه شهید بهشتی در ادامه با اشاره به فعالیت های آموزشی دانشگاه گفت: اجرایی کردن طرح مهارت آموزی از طریق برنامه ریزی منظم درسی و اضافه کردن دروس اختیاری و کارآفرینی از مهم ترین فعالیت های دانشگاه شهید بهشتی بوده است.
صدوق همچنین افزود: به روز رسانی آزمایشگاه ها، ایجاد مدرسه تکمیلی و بازنگری ۵۰ برنامه درسی از دیگر فعالیت های آموزشی دانشگاه بوده است.
وی با اشاره به اینکه نباید اجازه داده شود دانشجویان به موسسات شبه علم هدایت شوند، اظهار کرد: در حوزه صنعت، خدمات و کشاورزی دانشکده های علوم زمین و کامپیوتر دانشگاه شهید بهشتی همواره پیشگام بوده اند، از سوی دیگرم مدیریت پایان نامه ها به منظور حل معضلات کشور در اولویت قرار گرفت.
رئیس سابق دانشگاه شهید بهشتی با اشاره به اینکه باید زمینه های شغلی برای دانشجویان مهیا شود، گفت: دانشگاه علاوه بر ایجاد شغل برای دانشجویان، دانشگاه را وارد نظام رتبه بندی شانگهای کرد و در نهایت تولید مقالات ۲۰ درصد افزایش یافت.
کسب درآمد ۳۰۰ میلیاردی از صندوق نوآوری
صدوق ادامه داد: درحال حاضر دانشگاه دارای ۴۱ پارک علم و فناوری است و همچنین با احداث صندوق نو آوری از سال ۹۶ تاکنون ۳۰۰ میلیارد تومان دانشگاه کسب درآمد داشته که از این میان ۳۰ میلیارد تومان آن سود بوده است.
وی گفت: برج نوآوری دانشگاه ۵۰۰ متر است که در ماه های آینده احداث می شود. همچنین ۶۰۰ رشته شغلی در سازمان فنی و حرفه ای برای دانشگاه ایجاد شده است.
حراست در کنار دانشجویان است
صدوق درباره شیوه رفتاری حراست دانشگاه با دانشجویان و کارکنان اظهار کرد: همکاران و دانشجویان نباید از حراست بترسند. امیدواریم به زودی رئیس حراست دانشگاه از سوی وزارت علوم معرفی شود.
وی افزود: در سالهای مدیریت بنده، هیچ دانشجویی در کمیته تجدید نظر هفتگی حکم اخراج یا تعلیق نگرفته است. نباید با جوانان درگیر شد؛ چرا که هیچ فعالیت فرهنگی با گیر و بند اصلاح نمی شود.
صدوق در پایان خاطر نشان کرد: افرادی در دیدار من با سفیر فرانسه جو سازی کردند و دانشکده حقوق دانشگاه شهید بهشتی را زیر سوال بردند. این افراد مدعی هستند که خارج از پروتکل، سفیر با رییس دانشگاه شهید بهشتی دیدار کرده است. این دانشگاه دارای کاروان زیادی از شهدا است توصیه بنده این است که با همبستگی در دانشگاه عمل شود.
آیین معارفه سعدالله نصیری قیداری، سرپرست جدید دانشگاه شهید بهشتی و تکریم صدوق رئیس سابق دانشگاه امروز در محل مرکز همایش های بین المللی دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد. صدوق دهم شهریور ماه ۹۸ از ریاست دانشگاه شهید بهشتی استعفا کرد و وزیر علوم، تحقیقات و فناوری ۱۱ شهریور با استعفای وی موافقت و قیداری را به سمت سرپرست دانشگاه منصوب کرد.
نظر شما