هادی باقرنژاد روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: انواع لوازم و مصالح ساختمانی، محصولات کشاورزی، کالاهای حوزه پتروشیمی و پلاستیک از جمله کالاهای صادر شده توسط پیلهوران در این مدت بوده است.
وی با بیان اینکه ۴۰۰ نفر از مردم شهرستان پلدشت در حوزه پیلهوری فعال هستند، افزود: این تعداد امسال ۴۴۰ فقره صادرات از طریق بازارچههای «ساری سو» در ماکو، «صنم بلاغی» پلدشت و «تمرچین» پیرانشهر انجام دادهاند.
وی با اشاره به اینکه در این مدت ۲۰ میلیون و ۶۰۰ هزار دلار کالا توسط این پیلهوران وارد کشور شده، اظهار داشت: ۲ هزار و ۵۰۰ فقره اظهار در این مورد ثبت شده است.
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت پلدشت عمده کالاهای وارداتی را قطعات آسانسور، اتصالات و یراق آلات درب و پنجره، انواع نخ، کاغذ و مقوا، میله فولادی، انواع پارچه، چسب، مواد اولیه صنایع نساجی و تولیدی، ورق استیل و الوار عنوان کرد و گفت: بیش از یکهزار پیلهور در این شهرستان اقدام به واردات کالا می کنند.
پیله وری شامل تجارت مرزی مرزنشینان میشود و افراد خاصی کارت پیلهوری را دارا هستند.
پلدشت در ۴۷ کیلومتری غرب ماکو و شمالی ترین نقطه آذربایجان غربی واقع است.
پایانه و گمرک مرزی پلدشت در این شهرستان و در کنار رود مرزی ارس قرار گرفته و یکی از دروازه های ترانزیت کالا از ایران به اروپاست.
مسیر گمرک و پایانه مرزی پلدشت به مقصد کشورهای ارمنستان، جمهوری آذربایجان و قفقاز بسیار هموار بوده و وجود این مسیر مناسب، رونق مبادلات اقتصادی ایران با شمال آسیا و اروپا را موجب شده است.
۷۱۳۲/۲۰۹۳
نظر شما