محمدعلی طالبی روز چهارشنبه در جلسه شورای راهبردی این دفتر که با حضور اعضا تشکیل شد بر پیگیری وظایف این نهاد با همکاری دستگاههای مرتبط تاکید کرد و افزود: جلب مشارکت بخشهای مختلف اجرایی و انجام امور با رویکرد استانی و توجه به شهرستانها باید به طور جدی رصد شود.
وی به ساختار تعریف این دفتر در استان خصوصا به راهاندازی کمیتههای علمی و همچنین فرهنگی ، اجتماعی آن اشاره کرد و بیان داشت: ظرفیتهای خوبی در یزد وجود دارد، باید از آن در راستای معرفی یزد به جهانیان استفاده کرد.
استاندار یزد تصریح کرد: اولویتهایی در استان وجود دارد، فعالیت دفتر یونسکو در یزد نقش تعیینکنندهای در ارتقای برنامههای فرهنگی و ابعاد اجتماعی آن دارد، باید تمام دستگاهها و مردم با آن همراهی کنند.
طالبی با تاکید بر معرفی ظرفیتهای مختلف استان و بهرهگیری درست از آن خاطرنشان کرد: باید همه برای موفقیت این دفتر همکاری لازم را انجام دهند.
همچنین رئیس دفتر استانی یونسکو در یزد گفت: آییننامه تاسیس و فعالیت این نهاد، دهم دیماه ۱۳۹۷ تدوین شد که بر اساس آن وظایف تعریف شده انجام میشود.
« جعفر امینمقم» افزود: برای تحقق اهداف و برنامهها به خصوص معرفی استان به جهانیان با بهرهگیری از ظرفیت دفتر به همکاری بخشهای مختلف نیاز است.
وی خاطرنشان کرد: این دفتر دارای ۲ شورای راهبردی و همچنین شورای علمی و فرهنگی است که برنامهها طبق مقررات با همکاری مسئولان اجرا میشود.
در این جلسه بر فعالیت جدی دفتر استانی یونسکو در یزد به عنوان یک فرصت با همکاری بخشهای مختلف تاکید شد.
۲۰۰ هکتار از ۷۵۰ هکتابر بافت تاریخی یزد، ۱۸ تیر ماه ۱۳۹۶ در چهل و یکمین نشست کمیته میراث جهانی یونسکو در کراکوف لهستان در فهرست میراث جهانی به ثبت رسید که پیش از آن ، کمتر کسی به تحقق این رخداد مهم جهانی امید داشت.
سازمان آموزشی، علمی و فرهنگی ملل متحد که بهطور خلاصه یونسکو (UNESCO) نامیده میشود، یکی از سازمانهای تخصصی وابسته به سازمان ملل متحد است که در سال ۱۹۴۵ تشکیل شد.
هدف این سازمان کمک به صلح و امنیت در جهان از راه همکاری بینالمللی در زمینههای آموزشی و علمی و فرهنگی و تربیتی به منظور افزایش احترام به عدالت و قانونمداری و حقوق بشر، بر پایه منشور سازمان ملل متحد است.
۱۹۵ کشور عضو یونسکو هستند مقر آن در پاریس پایتخت فرانسه است و دفترهایی در کشورهای مختلف دارد.
۷۵۰ هکتار مجموعه بافت تاریخی شهر یزد و پنج هزار هکتار حریم آن در سال ۱۳۸۴ به ثبت ملی رسیده بود.
استان یزد یکهزار و ۶۰۰ اثر تاریخی ثبت شده غیرمنقول و ۶۰۰ بنای تاریخی ثبت شده ملی دارد که میزبان گردشگران داخلی و خارجی است.
۷۵۳۶/ ۲۰۴۷
نظر شما