۲۶ شهریور ۱۳۹۸، ۸:۲۱
کد خبر: 83478497
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

کرمانشاهی‌ها ۵۰۰ هزار تن چغندر برداشت می‌کنند

۲۶ شهریور ۱۳۹۸، ۸:۲۱
کد خبر: 83478497
کرمانشاهی‌ها ۵۰۰ هزار تن چغندر برداشت می‌کنند

کرمانشاه- ایرنا- رئیس سازمان جهادکشاورزی استان کرمانشاه اعلام کرد که امسال بیش از ۵۰۰ هزار تن چغندر کشت بهاره در این استان برداشت می‌شود.

«نوربخش حاتمی» سه شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا، اظهارداشت: امسال بیش از هشت هزار و ۲۰۰ هکتار از زمین‌های کشاورزی استان کرمانشاه زیرکشت چغندر قند بهاره رفته است.

وی با بیان اینکه در روزهای اخیر کار برداشت چغندر در استان کرمانشاه آغاز شده است، گفت: پیش‌بینی می‌شود که امسال بیش از ۵۰۰ هزار تن چغندر قند از مزارع کشاورزی استان کرمانشاه برداشت شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی به فعالیت ۲ کارخانه قند در استان کرمانشاه اشاره کرد و گفت: کارخانه‌های قند بیستون و اسلام‌آبادغرب امسال بین ۳۵۰ هزار تا ۴۰۰ هزار تن از چغندرهای تولیدی استان را از کشاورزان خریداری خواهند کرد و چغندر مازاد تولیدی به دیگر نقاط کشور همچون اصفهان، همدان، دزفول و قزوین ارسال می شود.

کاهش تولید چغندر کرمانشاه

رئیس سازمان جهاد کشاورزی با اشاره به قابلیت های کرمانشاه در تولید چغندر قند، گفت: استان کرمانشاه سال گذشته با تولید بیش از ۷۸۰ هزار تن، در تولید چغندر قند رکورد زد.

حاتمی، سیلاب های بهاری را دلیل کاهش برداشت چغندر قند دانست و عنوان کرد: بسیاری از زمین های کشاورزی استان به دلیل وقوع سیلاب در بهار امسال یا زیرآب رفتند و یا دیگر امکان کشت نداشتند.

وضعیت کشاورزی کرمانشاه

حدود ۱۲۵ هزار بهره بردار بخش کشاورزی در استان ۲ میلیون نفری کرمانشاه مشغول فعالیت هستند.

استان کرمانشاه با بیش از ۹۵۰ هزار هکتار زمین کشاورزی و تولید سالانه چهار میلیون و ۲۰۰ هزار تن انواع محصولات کشاورزی، دامی و باغی یکی از قطب های کشاورزی کشور است.

چهار میلیون و ۶۵۰ واحد دامی و بیش از یک هزار و ۳۳۳ واحد دامپروری صنعتی شامل ۷۰۰ واحد مرغداری گوشتی صنعتی، ۱۷۶ واحد گاوداری شیری، ۱۸۱ واحد پرواربندی گوساله و ۲۱۹ واحد پرواربندی بره در استان کرمانشاه فعال هستند.

در این استان همچنین ۲۴ واحد مرغداری تخمگذار، ۱۳ واحد پرورش بوقلمون صنعتی، ۹ واحد مرغ مادر گوشتی، چهار واحد جوجه کشی، ۲ واحد مرکز پرندگان زینتی، پنج واحد پرورش شترمرغ و بیش از ۳۰۹ هزار کلنی زنبور عسل و سایر واحدهای بخش روستایی و عشایری وجود دارد.

سالانه بیش از ۴۵۱ هزار تن انواع محصولات دامی شامل ۳۳۶ هزار تن شیرخام، ۳۶ هزار و ۳۰۰ تن گوشت قرمز، ۶۳ هزار و ۸۰۰ تن گوشت طیور، ۱۱ هزار و ۱۰۰ تن تخم مرغ و چهار هزار و ۸۳ تن عسل در کرمانشاه تولید می شود.
۸۰۶۶/۹۶۱۲