حسن صبوری روز پنجشنبه در جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه در سالن جلسات استانداری قم افزود: امسال از محل اعتبارات طرح های با نام ملی فقط یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان برای بهسازی و توسعه این طرح اختصاص یافته است.
وی با اشاره به گزارش عملکرد پروژه های ملی اداره کل راه و شهرسازی قم در سال ۹۷ بیان کرد: در مبحث پروژه های ملی متمرکز ۵ طرح در رابطه با اصلاح نقاط حادثه خیز، توسعه و تکمیل راه های روستایی، مطالعات شناسایی و امکان سنجی پروژه ها ، مطالعات ساماندهی سکونت گاه های غیررسمی و کمک به بهسازی و نوسازی انجام شده است.
وی ادامه داد: برای اجرای این ۵ پروژه ملی متمرکز ۱۳ میلیارد تومان اعتبار به استان قم اختصاص داده شده است.
وی با اشاره به عملکرد طرح های ملی با نام سال ۹۷ بیان کرد: بهسازی محور قم-نیزار، بهسازی محور قم-تهران، بهسازی و اتصال راه اصلی قم-ساوه و قم به سلفچگان و محور قم به جاده گرمسار و احداث کمربندی قم از جمله مهمترین طرحهای استان بوده است.
صبوری تاکید کرد: برای احداث کمربندی قم جلسات مقدماتی با سرمایه گذار انجام و بعد از اخذ مجوز از دولت عملیات عمرانی این کمربندی به صورت رسمی آغاز خواهد شد.
وی با اشاره به جدول عملکرد استانی سال ۹۷ گفت: تکمیل راه دسترسی مسیر پردیسان- کهک با اعتبار یک میلیارد تومان و احداث تقاطع غیرهمسطح در میدان ۷۲ تن از جمله مهمترین اقدام های انجام شده در این بخش است.
وی با بیان اعتبارات سازمان ملی و مسکن سال گذشته گفت: تکمیل بلوار امام علی(ع) با اعتبار ۱۱ میلیارد تومان از مهمترین طرح های استان در این بخش بوده است.
صبوری خاطرنشان کرد: سال گذشته ۱۲۰ تن قیر و آسفالت برای توزیع در محلات هدف بازآفرینی شهری در سطح معابر شهر قم توزیع شد.
وی ادامه داد: همچنین سال ۹۷، یک هزار و ۳۲۵ تن قیر برای راه های اصلی و بیش از ۲ هزار و ۳۰۰ تن نیز برای راه های روستایی استفاده گردید.
وی با اشاره به بند الف تبصره ۱۸ بیان کرد: سال ۹۷ بیش از ۴ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان از این محل برای بهسازی و احداث مراکز خدماتی در محدوده بافت فرسوده شهر قم هزینه شد.
مدیرکل راه و شهرسازی قم در مبحث اعتبارات طرح های تملک دارایی های سرمایه ای سال ۹۸ گفت: در ردیف استانی ۴ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان به اداره کل راه و شهرسازی اختصاص یافته است.
وی بیان کرد: رفع نقاط حادثه خیز، توسعه و تکمیل راه های روستایی، بهسازی محور ساوه- تفرش، ارتقای راه اصلی کهک به لنگرود و احداث مسیر جمکران به کهک از جمله طرح های فعال سال جاری می باشد.
صبوری گفت: از سال ۹۶، ۸ عدد دستگاه شتاب نگار تهیه و خریداری شده و آمادگی نصب این شتاب نگارها برای استان نیز فراهم شده است.
وی با اشاره به اعتبارات طرح های ملی با نام سال ۹۸ تصریح کرد: همچنین بهسازی محور-تهران با اعتباری بالغ بر ۱۰ میلیارد تومان و بهسازی محور قم-نیزار با اعتباری ۲ میلیارد تومانی پیش بینی شده است.
وی خاطرنشان کرد: احداث جاده قم-کهک با اعتباری بالغ بر ۱۰ میلیارد تومان، احداث کمربندی قم در قالب سرمایه گذاری با رقم اعتباری پیش بینی شده ۴۳۰ میلیون تومان اختصاص یافته است.
مدیرکل راه و شهرسازی قم گفت: درطرح های عمرانی استانی سال ۹۸ نیز اعتبار ۴ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومانی پیش بینی شده است.
صبوری عنوان کرد: از محل بند ه تبصره یک، برای بهسازی روکش آسفالت محلات هدف بازآفرینی پیش بینی های مطلوبی صورت گرفته است، پیش بینی می شود امسال ۹۲۰ تن در مجموعه در سطح استان توزیع شود.
در استان قم، یک هزار و ۴۳۵ هکتار فرسوده و ۳۱۵ هکتار بافت تاریخی وجود دارد؛ از مجموع ۱۲ هزار و ۹۳۲ هکتار از اراضی کل شهر، ۳۰ درصد آن معادل چهار هزار و ۱۳۳ هکتار که ۷۱۵ هزار جمعیت دارد، نیازمند بازآفرینی شهری است.
وی با اشاره به جز ۲ بند ب تبصره ۸ اظهار داشت: برای احداث و تکمیل فاضلاب شهرک پردیسان پیشنهاد اختصاص اعتبار ۵۰ میلیارد تومانی از اعتبارات ملی به وزارت راه و شهرسازی ارائه شده است.
پردیسان در منطقه هشتم شهرداری و در جنوب غربی شهر قم واقع شده است، این منطقه در سال ۱۳۷۷ توسط وزارت مسکن و شهرسازی وقت تأسیس و در سال ۱۳۹۰ به یکی از مناطق شهرداری قم تبدیل شد.
جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان با حضور استاندار قم برگزار و آخرین وضعیت پروژه های اداره کل راه و شهرسازی، مشاغل خانگی و همچنین تامین اعتبار مجتمع فرهنگی هنری خیابان امام خمینی (ره) مورد بررسی قرار گرفت.
۷۴۰۳/ ۶۱۳۳/
نظر شما