۱۶هزار تن گوشت مرغ درهرمزگان تولید شد

بندرعباس- ایرنا- ۱۶هزار و۴۰۰ تن گوشت مرغ از ابتدای سالجاری تا پایان مردادماه امسال درواحدهای مرغداری‌ هرمزگان تولید و روانه بازار مصرف شد.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان روز سه شنبه در بازدید از واحدهای مرغداری استان گفت: تا پایان سالجاری بیش از ۳۵ هزار تن گوشت مرغ در استان تولید شود.
طهماسب غلام پور افزود: در این مدت همچنین میزان جوجه ریزی در مرغداری‌های هرمزگان به بیش از ۸ میلیون و ۲۰۰ هزار قطعه رسید که درهمسنجی با پارسال هفت درصد افزایش داشته است.
وی پیش بینی کرد: میزان جوجه ریزی در مرغداری های هرمزگان نیز تا پایان سالجاری به ۱۷ میلیون قطعه برسد.
این مسوول اظهارداشت: تامین نهاده‌ها، منابع مالی وسرمایه درگردش، اقتصادی بودن و بازار مناسب محصول از مهم‌ترین دلایل افزایش تولید جوجه و گوشت مرغ درهرمزگان نسبت به پارسال بوده است.
در استان هرمزگان بیش از ۲۳۰ مرغداری فعال وجود دارد.

۷۱۹۵/۶۰۴۸

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha