محققان دانشگاه «تیانجین» در چین که این مطالعه را انجام دادند، متوجه شدند سه پپتید فعال در سیر «لابا» (یک نوع سیر چینی) میتوانند منافذی روی سطح باکتریها ایجاد کنند، غشاهای آنها را از بین ببرند و باعث نشت محتوای سلول در داخل شوند که این موضوع مانع از رشد باکتریهایی مانند E. coli و S. aureus میشود.
محققان گفتند که پپتیدهای فعال موجود در سیر، فعالیت ضد باکتریایی بالایی با سمیت کم دارند و پایهای برای ابداع بیشتر داروهای طبیعی پپتیدی ضد میکروبی ارائه میدهد.
پپتیدها گروهی از ترکیبات به نام «پیام رسانهای شیمیایی» در حیوانات و گیاهان هستند که طیف وسیعی از عملکردهای زندگی مانند رشد، متابولیسم و باروری را تنظیم میکنند.
یافتههای این مطالعه در مجله Food & Function منتشر شده است.
نظر شما