رستم سعداللهی روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: اجبار واحدهای تولیدی برای دریافت تسهیلات این شرایط را برای بانکها ایجاد می کند که هرگونه قراردادی که به نفع خودشان باشد را تدوین کنند.
وی خاطر نشان کرد: حمایت از واحدهای صنعتی نباید با آییننامههای غیرکاربردی ناقص بماند و با رویههای اصولی باید از فعالان اقتصادی حمایت کرد.
رئیس انجمن مدیران صنایع و خوشه قطعاتخودرو استان سمنان ادامه داد: ماده ۲۳ قانون حمایت مستمر از محیط کسب و کار که در ۱۶ بهمن سال ۱۳۹۰ در هیات دولت به تصویب رسید به معنی واقعی در کشور اجرا نمی شود که این رویه باید اصلاح شود.
سعداللهی اضافه کرد: دولت در کلان برای رفع مشکلات اقتصادی واحدهای صنعتی و تولیدی برنامه دارد، اما به دلایل مختلف از جمله بیتفاوتی کارکنان دستگاههای اجرایی در بخش استانی و شهرستانی این طرحها در گام اجرایی قرار نمی گیرد.
وی تصریح کرد: حمایت از واحدهای صنعتی باید محور طرحهای اقتصادی و اشتغالآفرین در کشور باشد و باید مسئولان برای تحقق شعار سال تلاش کنند.
رئیس انجمن مدیران صنایع و خوشه قطعاتخودرو استان سمنان گفت: تعهد ایجاد اشتغال در بخش صنعت و تولید سمنان همانند سالهای گذشته براساس زمانبندی پیش نرفته است که باید این رویه اصلاح شود، با رفع موانع تولید برای ایجاد اشتغال پایدار در استان تلاش شود.
استان سمنان حدود ۲ هزار و ۱۰ پروانه بهره برداری واحدهای تولیدی و صنعتی دارد، سهم اشتغال سمنان در بخش صنعت و معدن بیش از ۳۸ درصد و سهم بخش صنعت و معدن از تولید ناخالص استان حدود ۲۲ درصد است.
۷۳۳۹/۶۱۰۳