رستم سعداللهی روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: بانک های عامل رغبتی به ارایه تسهیلات ثابت و اجرای طرح های اقتصادی دیربازده ندارند و با پرداخت تسهیلات با بازپرداخت یکساله درصدد افزایش گردش مالی هستند.
وی خاطر نشان کرد: در سال های گذشته تسهیلات قابل توجهی به بخش صنعت استان سمنان اعطا شد که ۱۵ تا ۲۰ درصد از این میزان تسهیلات سرمایه در ثابت بوده است.
رئیس انجمن مدیران صنایع و خوشه قطعاتخودرو استان سمنان ادامه داد: ارایه تسهیلات سرمایه در گردش بخش صنعت استان را در بلندمدت به رونق نمی رساند و باید ارایه تسهیلات برای نوسازی ماشین آلات خط تولید در دستور کار قرار گیرد.
سعداللهی اضافه کرد: ارایه تسهیلات برای نوسازی ماشین آلات خط تولید واحدهای صنعتی استان سمنان در سال های گذشته چندان رضایت بخش نبوده و مسئولان دستگاه های اجرایی مربوط بانک ها را به اعطای تسهیلات سرمایه ثابت سوق دهند.
وی تصریح کرد: کاهش فرآوری در تولید محصول از جمله خسارت های فرسودگی ماشینآلات واحدهای صنعتی است که در بلندمدت اقتصاد کشور را دچار چالش می کند.
رئیس انجمن مدیران صنایع و خوشه قطعاتخودرو استان سمنان گفت: بخشینگری در ارایه تسهیلات به واحدهای صنعتی نباید مورد توجه مسئولان قرار گیرد و در کنار رفع چالش نقدینگی واحدهای صنعتی باید به فکر نوسازی ماشین آلات خط تولید هم بود.
استان سمنان حدود ۲ هزار و ۳۰ پروانه بهره برداری واحدهای تولیدی و صنعتی دارد، سهم اشتغال سمنان در بخش صنعت و معدن بیش از ۳۸ درصد و سهم بخش صنعت و معدن از تولید ناخالص استان حدود ۲۲ درصد است.
۷۳۳۹/۶۱۰۳