رستم سعداللهی روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: تصمیم گیری های مقطعی و تدوین آئین نامههای غیرکاربردی در سالهای گذشته بخش صنعت را با مشکلات متعددی روبه رو کرده و مسئولان برای حمایت اصولی از بخش صنعت برنامههای جامعتری را تنظیم کنند.
وی خاطر نشان کرد: برگزاری منظم کارگروههای تسهیل و رفع موانع تولید از دستاوردهای ماندگار دولت دوازدهم برای رونق و شکوفایی واحدهای صنعتی است و باید دیگر برنامههای دستگاههای اجرایی در راستای حمایت از تولید به کیفیت برگزاری این کاگروه باشد.
رئیس انجمن مدیران صنایع و خوشه قطعات خودرو استان سمنان ادامه داد: کاغذبازی و طولانی شدن روند اداری در رفع مشکلات واحدها باعث گلایه صنعتگران شده است و دستگاههای اجرایی با درک مشکلات اقتصادی در شرایط سخت تحریمی در خدمت بخش تولید باشند.
سعداللهی تصریح کرد: تدوین آئین نامههایی که نقض قوانین حمایت از تولید است با همکاری مسئولان و نمایندگان مجلس برچیده شود.
وی اضافه کرد: ارائه تسهیلات هشت هزار و ۳۰۰ میلیارد ریالی دولت بخشی از مشکلات نقدینگی واحدهای صنعتی را برطرف کرد و کارمندان دستگاههای اجرایی در این شرایط اقتصادی کمک حال واحدهای تولیدی باشند.
رئیس انجمن مدیران صنایع و خوشه قطعات خودرو استان سمنان گفت: همدلی بخش خصوصی و دولت در سمنان برای گره گشایی از مشکلات بخش صنعت و تولید بی وقفه ادامه دارد و با وحدت میتوان فشارهای خارجی را به حداقل رساند.
در استان سمنان ۲ هزار و ۲۰ واحد صنعتی وجود دارد و سهم اشتغال سمنان در بخش صنعت و معدن بیش از ۳۸ درصد و تولید ناخالص این استان حدود ۲۲ درصد مربوط به بخش صنعت و معدن است.
۷۳۳۹/۶۱۰۳