مدیر روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی کردستان روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: هر سال یک هزار و ۸۰۰ بهره بردار این استان مشغول کشت و برداشت سیب زمینی هستند، اظهار داشت: پیش بینی میشود با میانگین برداشت ۳۶ تن در هر هکتار حدود ۲۸۳ هزار تن از این محصول برداشت شود.
مهدی فتحی اضافه کرد: ۹۰ درصد از محصول کشت شده سیب زمینی در شهرستان قروه و بقیه در دهگلان و سایر شهرستان ها با عمده ارقام کشت شده سانتا، جیلی، اسپریت، بامبا، آگریا و مارفونا است.
وی با بیان اینکه پیش بینی میشود حدود ۵۰ درصد از میزان تولیدات این محصول به خارج از استان صادر شود افزود: کردستان در تولید سیب زمینی رتبه چهارم تولید این محصول در کشور را به خود اختصاص داده است.
برداشت گردو از باغات کردستان آغاز شد
فتحی با بیان اینکه کردستان با دارا بودن ۶ هزار و ۹۳۴ هکتار باغات گردو مقام هشتم کشور را از نظر سطح به خود اختصاص داده است افزود: از این باغات به طور میانگین سالانه حدود ۱۵ هزار تن محصول برداشت می شود.
مدیر روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی کردستان افزود: این استان از نظر برداشت محصول رتبه چهارم کشور است و بیشترین میزان تولید و سطح کشت در شهرستان سروآباد با ۲ هزار و ۱۰۰ هکتار و سه هزار و ۶۰۴ تن است.
وی گفت: همه ساله برداشت محصول گردو از باغات این استان از پنجم مهر آغاز و تا نیمه اول آبان این روند ادامه دارد.
استان کردستان یک میلیون و ۲۲۰ هزار هکتار اراضی کشاورزی شامل ۸۹۶ هزار و ۲۳۵ هکتار اراضی دیم معادل ۸۸ درصد و ۱۲۱ هزار اراضی آبی معادل ۱۲ درصد دارد.
۳۰۳۴
نظر شما