۵ هزار خادم سیستان و بلوچستانی خدمات‌رسانی به زائران پاکستانی را انجام می‌دهند

زاهدان- ایرنا- دبیر ستاد مردمی اربعین سیستان و بلوچستان گفت: حدود پنج هزار خادم از مردم شیعه و سنی این استان برای ارائه خدمات مطلوب به زائران پاکستانی اربعین حسینی ساماندهی شده‌ و در حال انجام رسالت مهمان نوازی خود هستند.

رضا بختیاری روز پنجشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: سال گذشته بیش از ۶۵ هزار زائر پاکستانی با گذر از سیستان و بلوچستان به کربلا مشرف شدند که امسال پیش بینی می شود با توجه به استقبال خوب مردم این کشور میزبان حدود ۸۰ هزار زائر باشیم.
وی گفت: ستاد مردمی اربعین سیستان و بلوچستان در زمان حضور زائران کشور پاکستان در این استان اقدام به ارائه ۶ نوع خدمت از جمله حمل و نقل، فرهنگی، اسکان، اطعام و بهداشت و درمان می کنند.

وی اظهار داشت: ۱۲ موکب در میرجاوه برای استقبال از زوار پاکستانی تدارک دیده شده به طوری که این منطقه مرزی به مرز مهرورزی خادمان اباعبدالله الحسین(ع) تبدیل شده است.

بختیاری افزود: این در حالیست که در زاهدان نیز هشت موکب برای ساماندهی و اسکان زائران پاکستانی درنظر گرفته شده به طوری که این موکب ها ظرفیت پذیرش ۶ هزار زائر را در هر شبانه روز دارند.

دبیر ستاد مردمی اربعین سیستان و بلوچستان گفت: بمنظور فراهم شدن سفری آسوده برای زائران پاکستانی در ایران با هماهنگی های انجام شده شماره تلفن ۳۱۸۲ در اختیار تمام اتوبوس های زوار قرار گرفته تا مشکلات احتمالی در هر نقطه از کشور تا خروج از مرز توسط این ستاد پیگیری و رفع شود.

وی با قدردانی از کمک خیران شیعه و سنی گفت: افزون بر ۷۵ درصد هزینه پذیرایی از زوار اربعین کشور پاکستان در سیستان و بلوچستان توسط خیران تامین می شود.
بختیاری با بیان اینکه سالانه ۲۰۰ هزار زائر پاکستانی از طریق سیستان و بلوچستان راهی اماکن زیارتی ایران و عراق می شوند، گفت: خوشبختانه با برنامه ‌ریزی انجام ‌شده و حضور فعال نیروهای مردمی و کارکنان دستگاه‌های اجرایی استان هیچ مشکلی در روند خدمت‌ رسانی به این زوار وجود ندارد.

به گزارش ایرنا استان سیستان و بلوچستان تنها راه ارتباطی پاکستان به حوزه آسیای میانه، اروپا و نیز کشور عراق و قلب آن یعنی کربلا است که مرز این استان پس از پیروزی انقلاب اسلامی به روی زوار پاکستانی برای رسیدن به این قلب زمین باز شده است.
زوار پاکستانی در راه رسیدن به معشوق پا بر خاک سیستان و بلوچستان گذاشته و گاه شبی را در این استان سپری می کنند.
زوار پاکستان از طریق مرز تفتان رو به روی میل ۷۲ مرزی میرجاوه واقع در ۷۵ کیلومتری شرق زاهدان وارد کشور می شوند.
ایران اسلامی از طریق استان سیستان و بلوچستان افزون بر ۹۰۰ کیلومتر با کشور پاکستان و بیش از ۳۰۰ کیلومتر با کشور افغانستان مرز زمینی دارد.

۷۳۱۶**۶۰۸۱

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha