به گزارش پایگاه خبری ساینس دیلی، حس اندامها در بیماران مبتلا به دیابت دچار اختلال میشود و به همین علت، بیماران دیابتی در برابر زخمهای احتمالی پا آسیبپذیر هستند. درمان چنین زخم بسیار دشوار است و ممکن است این زخمها منجر به قطع عضو بیمار شوند؛ اما کفی هوشمند جدید مانع شکلگیری زخم در پای بیماران دیابتی میشود.
این کفیهای هوشمند که درون کفشهای عادی قرار میگیرند، به شبکهای از حسگرهای گرافینی مجهز هستند که امکان اندازهگیری تغییرات فشار و دمای پوست را در نقاط مختلف کف پا فراهم میکنند. در صورتی که اطلاعات به دست آمده از حسگرها نشاندهنده متورم شدن پا باشند، این کفی هوشمند با استفاده از فناوری بلوتوث هشداری را برای یک برنامه نصب شده روی گوشی هوشمند کاربر ارسال میکند تا از شکلگیری زخم در کف پای خود مطلع شود. این برنامه موبایل، مناسبترین اقدامات را برای جلوگیری از ایجاد زخم به کاربر توصیه میکند و قادر است سایر افراد، از جمله پزشکان و اعضای خانواده کاربر را از وضعیت وی مطلع کند.
توان موردنیاز این کفیهای هوشمند با استفاده از باتریهای غیرقابل شارژ تامین میشود. به گفته محققان، عمر این باتریها به چهار ماه میرسد و پس از آن باید جایگزین شوند.
قرار است این فناوری جدید توسط شرکت Bonbouton که به منظور تجاریسازی آن تشکیل شده است، به بازار عرضه شود.
تهران - ایرنا - محققان انستیتوی فناوری استیونس واقع در نیوجرسی آمریکا، کفی هوشمندی را ساختند که مانع ایجاد زخم در پای افراد مبتلا به دیابت میشود.
اخبار مرتبط
-
ساخت كفي كفش سيليكوني براي درمان زخم هاي ديابتي
تهران – ايرنا - محققان دانشگاه پردو واقع در اينديانا نمونه اوليه نوعي كفي كفش را ساختند كه…
-
فناوري چاپ سه بعدي به كمك ديابتي ها آمد
تهران-ايرنا-محققان آلماني با استفاده از فناوري چاپ سه بعدي موفق به توليد كفي كفشي شده اند كه…
-
كنترل سلامت پا در مبتلايان به ديابت با جوراب هوشمند
تهران – ايرنا - محققان جورابي را توليدكردند كه قادر است وضعيت سلامت پاهاي افراد مبتلا به ديابت…
-
درمان زخم هاي ديابتيك با چربي اضافه دور كمر
تهران-ايرنا- پزشكان انگليسي روشي ابداع كرده اند كه در آن با استفاده از چربي هاي اضافه دور كمر…
نظر شما