عبدالمجید تناور روز یکشنبه درگفتوگو با خبرنگار ایرنا، بیان کرد: این افراد باید درزمینهٔ سواد رسانهای تخصصهای لازم را داشته باشند و بتوانند با بهکارگیری راهبرد موردنظر در این فضا تحول ایجاد کنند.
وی افزود: پیشرانهای فرهنگی باید با نگاه به ارزشهای ملی و دینی مردم ایران، محتوای موردنیاز مخاطبان فضای مجازی را تولید کنند و آن را بهموقع ارائه دهند تا استفاده از محتواهای نامناسب در این فضا به نحو چشمگیری کاهش یابد.
وی ادامه داد: در این مسیر به همان اندازه که بتوانیم محصولات رسانهای داخلی و در تراز ارزشهای دینی و ملی خودمان را تولید کنیم، از آفتهای فضای مجازی درامان میمانیم.
تناور گفت: پیشرانهای فرهنگی باید در همه بخشهای رسانهای و فضای مجازی از حوزه سرگرمی و بازی گرفته تا حوزه اطلاعرسانی و اخبار، وارد میدان شوند و با تولید محتوای بومی، ذائقه مردم را به سمت استفاده صحیح از فضای مجازی هدایت کنند.
وی بیان کرد: حضور موفق پیشرانهای فرهنگی در عرصه فضای مجازی احتیاج به سازماندهی منسجم دارد و برای تحقق اهداف موردنظر، باید از هرگونه ولنگاری در این فضا خودداری شود.
وی ادامه داد: با فراهم شدن بستر فعالیت پیشرانهای فرهنگی در عرصه فضای مجازی و حمایت از آنان، در ارائه محصولات رسانهای منطبق باارزشهای انقلاب اسلامی هم ازنظر زیرساخت و هم تولید محتوا، خودکفا خواهیم شد و جهش بزرگی در سالمسازی فضای مجازی رخ خواهد داد.
نظر شما