محسن اوروجی روز شنبه درجلسه ستاد هماهنگی اربعین شهرستان قم در سالن جلسات فرمانداری افزود: همچنین استقرارکانکسهای سیار مراکز بهداشتی و درمانی در محل عبور و مرور و اسکان زائران نیز در دستور کار کمیته درمان ستاد هماهنگی اربعین قم قرار گرفتهاست
وی اظهار داشت: مشکلی از نظر تامین دارو و تجهیزات پزشکی در مصلای قدس قم نیز وجود ندارد اما با توجه به افزایش قیمت دارو نیاز به کمکهای بیشتر دستگاههای استانی احساس میشود.
وی گفت: درمانگاه مصلای قدس نیز با هماهنگیهای صورت گرفته توسط قرارگاه اربعین آماده خدمات رسانی به زائران خواهد بود.
مدیرکل مدیریت بحران قم تاکید کرد: در رابطه با مسائل درمانی هماهنگیهای لازم با مراکز درمانی استان صورت گرفته و مشکلی از نظر درمان زائران اربعین وجود ندارد.
وی همچنین خاطرنشان کرد: برای اسکان در مسجد مقدس جمکران مشکلی وجود نداشته و تمام نیروهای امدادی در آن مکان به صورت دائم مستقر خواهند شد.
وی گفت: در رابطه با توزیع غذا در بین زائران اربعین، دانشگاه علوم پزشکی نظارت دارد ، همچنین در زمینه بیماری یابی نیز توسط دانشگاه علوم پزشکی اقداماتی صورت گرفته است.
۴۰ تن شکر در بین موکب های استان توزیع می شود
معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت سازمان صنعت، معدن و تجارت قم نیز دراین جلسه بیان کرد: از ابتدای آغاز ماه محرم تاکنون، ۱۸۰ تن شکر در بین موکبها و هیاتهای مذهبی توزیع شده است.
امیرحسین پروان ادامه داد: همچنین در این مدت، ۳۰ تن برنج، ۲۰ تن روغن، ۱۳۰ تن گوشت مرغ و ۳۰ تن گوشت منجمد گوساله ای در اختیار آنها قرار گرفته است.
وی افزود: ۵۹ اتحادیه استان آماده تعامل و مشارکت با قرارگاه اربعین برای استقبال و زائران اربعین هستند.
بعد مردمی قرارگاه اربعین قم تقویت شده است
بخشدار مرکزی قم نیز در این جلسه، بیان کرد: بعد مردمی قرارگاه اربعین در سه سال گذشته به صورت چشمگیری تقویت شده و نیروهای افتخاری و مردمی در مسائل اجرایی نقش پررنگی پیدا کردهاند.
سید داود حاجی حسینی افزود: سال گذشته برغم تعهدات برخی از دستگاههای استانی، قرارگاه اربعین در رابطه با مسائل دارو و تجهیزات پزشکی با مشکل روبه رو شد.
وی بیان کرد: برای مردمی تر کردن اقدامات قرارگاه اربعین باید فرهنگسازی خدمت و استقبال از زائران به درستی در بین مردم نهادینه شود.
بخشدار بخش مرکزی با اشاره به مشکل تامین دارو در قرارگاه اربعین یادآور شد: برای این امر باید د از توان خیرین استفاده شود.
افزایش ظرفیت پارکینگ زائران اربعین در قم
مدیرکل هماهنگی و نظارت بر خدمات شهری شهرداری قم نیزدراین جلسه گفت: در صورتی که ظرفیت پارکینگ زائر در استقبال از زائران اربعین تکمیل شود، سرریز خودروهای سواری و اتوبوس های خارجی به پارکینگ شهید کاظمی هدایت میشوند.
سید محسن میرهادی عنوان کرد: برای هدایت زائران خارجی، شهرداری قم از توان افراد مسلط به زبان اردو و عربی در مناطق هشت گانه استفاده خواهد کرد.
مسئول امور زائراین فرمانداری قم نیز بیان کرد: از ۱۵ مهرماه تا ۲۰ آبان آماده پذیرایی از زائران اربعین در مصلی قدس، مسجد مقدس جمکران و آستان امامزاده شاه جمال است.
حسین مقدم تاکید کرد: با توجه به پیش بینی استقبال گسترده زائران پاکستانی، امسال آستان مقدس امامزاده جمال(ع) نیز به ظرفیت های اسکان استان علاوه بر مصلی و مسجد مقدس جمکران افزوده شده است.
مقدم بیان کرد: برای بهبود و رفع مشکلات سال گذشته در رابطه با مساله حمل و نقل و ترافیک پیش بینی های لازم صورت و هماهنگی های لازم با پلیس راهور استان اندیشیده شده است.
وی خاطرنشان کرد: بهبود وضعیت روشنایی، زیرساخت های آب و فاضلاب، بهداشت و درمان و دیگر زیرساخت های لازم در دستور کار ستاد اربعین استان قرار دارد.
۷۴۰۳/ ۶۱۳۳/
نظر شما