۱۴ مهر ۱۳۹۸، ۱۲:۳۵
کد خبرنگار: 965
کد خبر: 83505209
T T
۳ نفر

برچسب‌ها

پروندهٔ خبری

اربعین درحال تمدن سازی نوین اسلامی است

۱۴ مهر ۱۳۹۸، ۱۲:۳۵
کد خبر: 83505209
اربعین درحال تمدن سازی نوین اسلامی است

قم – ایرنا – رئیس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی با تاکید بر اینکه اربعین درحال امت سازی و تمدنسازی نوین اسلامی است، گفت: در اربعین همه امت اسلامی یکپارچه می‌شود و زمینه ساز شکل گیری امت و فرهنگ بزرگ و فراگیر اسلامی است.

حجت الاسلام والمسلمین نجف لک زایی روز یکشنبه در هم اندیشی نقش پیاده روی اربعین در روابط ایران و عراق در سالن کنفرانس مرکز همایش‌های غدیر قم، محبت را از عوامل مهم همبستگی دانست و ادامه داد: محبت عامل مهم و عمده همبستگی است و عدالت، عامل حفظ محبت است.

وی با تقسیم محبت به ۲ نوع طبیعی و ارادی اظهار داشت: محبت ارادی به سه نوع محبت ارادی ناشی از اشتراک در فضائل، منافع و لذت هاست که محبت ناشی از فضائل پایدارترین نوع محبت است و محبت مورد نظر میان مسلمین محبتی است که مبدا آن توحید است و اشتراک در فضائل دارد و با امامت تداوم می یابد و مقصد آن سعادت استوار و بهشت است.

لک زایی، دسترسی به امنیت، منافع، کرامت، احترام و عزت را عوامل تعیین کننده عدالت دانست و تاکید کرد: اربعین تقویت کننده مبحت میان ملت ها به ویژه ایران و عراق در سطح گسترده و وسیع است.

رئیس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی اظهار داشت: محبت به امام حسین(ع) مردم را وارد این میدان کرده و این محبت در سطحی گسترده میان ملت های ایران و عراق و کشورهای دیگر براساس اشتراک در فضائل توسعه می یاید و رو به تقویت است و چنین محبت وسیع پیرامون اشتراک در فضیلت به صورت طبیعی در برابر خود جریان مخالفی هم دارد

لک زایی، اظهار کرد: اربعین محدود به یک مذهب و دین نیست و همه میتوانند در این صحنه حاضر باشند منوط به اینکه عدالتخواه باشند.

رئیس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی با بیان اینکه در اربعین میتوان همگرایی، هماهنگی، همکاری، همبستگی و پیوستگی ایجاد کرد، افزود: همه تلاش اربعییون نهادینه کردن تعاون و همکاری است ضمن اینکه اربعین به جای وابستگی به دنبال همبستگی و هم افزایی و هم اندیشی همه دولت ها و ملت هاست.

وی بیان کرد: اربعین به دنبال ادغام و یک گونه شدن افراد نیست ولی به دنبال ایجاد یک امت با اهداف مشترک است و قرار نیست همه یک سلیقه شوند بلکه همه مسلمان هستند ولو اینکه رنگ و بوی ملی خود را هم دارند.

  ۷۴۰۴/ ۶۱۳۳/

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha