۱۴ مهر ۱۳۹۸، ۱۴:۲۸
کد خبرنگار: 2104
کد خبر: 83505526
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

معلمان پیشقراولان جهاد علمی جامعه هستند

۱۴ مهر ۱۳۹۸، ۱۴:۲۸
کد خبر: 83505526
معلمان پیشقراولان جهاد علمی جامعه هستند

سنندج - ایرنا - مهمترین نیاز جامعه امروز، جهاد علمی است که معلمان پیشقراولان این جهاد هستند.

مسئول نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه فرهنگیان کشور روز یکشنبه در مراسم آغاز سال تحصیلی پردیس بنت الهدی صدر سنندج، اظهار داشت: معلمی شغلی انسان ساز و پرورش دهنده است که هویت ایرانی - اسلامی بر مبنای آن شکل می‌گیرد و نهادینه می‌شود.
حجت الاسلام سید امین الله دادگر با بیان این که تعلیم و تربیت شرط اساسی و اصلی تعالی کشور است، گفت: اگر آموزش و پرورش و تربیت معلم جایگاه درست خود را پیدا کند، کشورمان در گام دوم انقلاب به خوبی و آسانی به پیروزی‌ها و افق های مطلوب خود دست پیدا می‌کند.
وی اضافه کرد: باید با روحیه و عزم و مدیریت جهادی نسبت به استحکام درونی و بیرونی نظام تربیت معلم کشور در دانشگاه فرهنگیان گام های جدی و منسجم برداشته شود و خروجی تربیت معلم باید انقلابی باشد به گونه ای که نظام اسلامی و آموزش و پرورش بتواند به آن تکیه کند. 
وی اساس و محتوای اسلام را انسان سازی ، استقلال ومقاومت عنوان کرد و گفت: این مسائل نکاتی است که دشمنان آن را نشانه گرفته اند و سعی دارند با برنامه ریزی‌های مختلف از طریق دانشجویان به اسلام ضربه بزنند.
حجت الاسلام دادگر محیط دانشگاه را محیط علم و آموزش، معرفت و محیط انسانی و اخلاقی دانست و گفت: باید این محیط سرشار از روابط انسانی و اخلاقی باشد. 
رئیس دانشگاه فرهنگیان استان کردستان هم در این مراسم گفت: معلم محور اصلی تعلیم و تربیت است و معلمی موفق خواهد شد که هیچ وقت خود را بی نیاز از یادگیری نداند.
یحیی معروفی با بیان اینکه ابتکار و خلاقیت، عمل به علم و رفتار مطلوب دیگر مولفه‌هایی است که معلمان باید سرلوحه فعالیت‌های خود قرار دهند، گفت: پارسال ۲۰۵ دانشجو معلم در دانشگاه فرهنگیان کردستان پذیرش شدند که این تعداد امسال با افزایش بیش از ۲ برابری به ٥۷۰ نفر رسیده که از پذیرش شدگان جدید ۱۷۹ دانشجو دختر و باقی آن‌ها پسر هستند.
وی با اشاره به اشتغال به تحصیل یک هزار و ۲۰۰ دانشجو معلم در ۲ پردیس فرهنگیان کردستان افزود: با افزایش تعداد پذیرش دانشجو در این دانشگاه، تنوع رشته‌ها هم افزایش داشته و از پنج به ۱۳ رشته رسیده است.
ادبیات فارسی، علوم اجتماعی، جغرافیا، کودکان استثنایی، تربیت بدنی از جمله رشته‌های جدیدی هستند که معروفی به آن‌ها اشاره کرد و یادآور شد: پیشتر نیز رشته‌های ادبیات عرب ریاضی ادبیات فارسی و آموزش ابتدایی در دانشگاه داشتیم.
رئیس دانشگاه فرهنگیان کردستان با اشاره به اینکه تا سال ۱۴۰۱ استان به بیش از پنج هزار معلم نیاز دارد، افزود: این در حالی است که تعداد فارغ التحصیلان ما در سال ۵۰۰ نفر است و پذیرش ما متناسب با نیاز آموزش و پرورش نیست.
شعله ظهیری سرپرست پردیس بنت الهدی صدر هم به پذیرش ۱۸۰ دانشجو جدیدالورود در رشته های علوم اجتماعی ، آموزش ریاضی ، تربیت بدنی و علوم تربیتی  اشاره کرد و گفت: با ورود این نو دانشجو معلمان  تعداد دانشجویان این پردیس به ۵۷۰ نفر افزایش یافته است.
۹۹۳۷ / ۳۰۳۴ 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha