نادر نانبخش روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: ١٠ میلیارد و ١٢٠ میلیون ریال از این میزان بابت تخصیص اعتبارات پرسنلی سطح یک روستاییان به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی خوی و ۷۳ میلیارد و ۲۳۰ میلیون ریال به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ارومیه پرداخت شد.
وی با تاکید بر اینکه دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ارومیه شامل شبکههای بهداشت و درمان کلیه شهرستانهای استان به جز شهرستان خوی میباشد، اظهار داشت: اعتبار پرسنلی سطح یک روستاییان بابت پوشش بیمه سلامت روستاییان، عشایر و ساکنان شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر به شبکههای بهداشت و درمان این مناطق پرداخت و بر اساس تعداد جمعیت تحت پوشش بین این مراکز توزیع میشود.
نانبخش اضافه کرد: براساس تعداد بیمهشدگان زیرپوشش صندوق روستاییان بیشترین مبلغ تخصیصی به شبکه بهداشتی درمانی ارومیه به میزان ٢٠ میلیارد و ۵٠ میلیون ریال و کمترین اعتبار تخصیصی به شبکه بهداشت و درمان چایپاره به میزان یک میلیارد و ۵٠٨ میلیون ریال تعلق دارد.
وی بیان کرد: این سازمان طی سال جاری برنامه پرداختهای خود را نظیر سال گذشته به نحوی تدوین کرده که بودجه هر سال را برای هزینههای آن سال هزینه کند.
وی بیان کرد: مشکلی در پرداخت هزینههای موسسهها و مراکز طرف قرارداد وجود ندارد و علت تأخیر در پرداختیهای وجود بازه سه ماهه در رسیدگی به اسناد و مدارک پرداختی است.
وی اظهار داشت: پرداخت منظم مطالبه مؤسسههای درمانی طرف قرارداد به ارائه خدمات بهتر و بیشتر این مراکز منجر میشود.
وی اضافه کرد: خرید راهبردی خدمات از برنامههای مهم این ادارهکل بوده و کیفیسازی ارائه خدمات در اولویت اجرای این طرح است.
بیمه سلامت از دستاوردهای امیدبخش دولت تدبیر و امید بوده که از سال ۱۳۹۳ اجرا شده و در کنار صندوقهای بیمه تأمین اجتماعی و نیروهای مسلح حرفی برای گفتن دارد و با اجرای آن آحاد مختلف جامعه و به خصوص نیازمندان از خدمات مناسب بهداشتی و درمانی بهره مند شدهاند؛ هوشمندسازی مسیر تعالی روزافزون این دستاورد را هموار خواهد کرد.
ادارهکل بیمه سلامت آذربایجانغربی بیش از ۲ میلیون نفر در این استان بیمه شده دارد که زیرپوشش پنج صندوق این سازمان (صندوق کارکنان دولت، صندوق روستاییان و عشایر و ساکنان شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر، صندوق سایر اقشار، صندوق بیمه سلامت همگانی و صندوق بیمه سلامت ایرانیان) میباشند.
۹۹۱۸ /۳۰۷۲
نظر شما