به گزارش خبرگزاری آناتولی، این گفته القروی، در بیانیه ای اعلام شده است که وی خطاب به ستاد انتخاباتی اش گفته است.
ستاد عالی انتخابات تونس با درخواست القروی برای به تعویق افتادن دور دوم انتخابات ریاست جمهوری مخالفت کرده است.
این ستاد، ۱۳ اکتبر (۲۱ مهرماه) را زمان برگزاری دور دوم انتخابات ریاست جمهوری اعلام کرد. تبلیغات نامزدها از روز پنجشنبه ۱۰ اکتبر (۱۸ مهرماه) آغاز خواهد شد.
القروی ۳۰ سپتامبر (۸ مهرماه) از طریق ستاد انتخاباتی اش با ستاد عالی انتخابات تونس نامه نگاری کرد و از آنها درخواست کرد که وی بتواند فعالیت های انتخاباتی اش را انجام دهد.
القروی از این ستاد خواست، به وی اجازه داده شود، برای تبلیغات در انتخابات، به تمامی ۲۴ استان تونس سفر کند و بتواند با رسانه ها مستقیما گفت و گوهای مستقیم داشته باشد.
ستاد انتخاباتی القروری اظهار کرد، وی متعهد به حضور در دور دوم انتخابات ریاست جمهوری و شایعات مبنی بر کناره گیری وی از این انتخابات بی اساس است.
این ستاد افزود: القروی در اعتراض به حبس ظالمانه اش که به دلایل سیاسی صورت گرفته است و نداشتن فرصت برابر با رقیبش در انتخابات ریاست جمهوری، تا زمانی که در زندان بسر می برد، حاضر به مصاحبه با هیچ رسانه ای نیست.
هر چند القروی ۲۳ اوت (۱ شهریور) بدنبال شکایت سازمان مردم نهاد "من بیدارم" مبنی بر اتهام پولشویی و فرار از مالیات، تاکنون در زندان بسر می برد، اما این بار او با شعار "مبارزه با فقر" وارد میدان سیاست در تونس شد و در روزهای اخیر، شبکه تلویزیونی خصوصی "نسمه" متعلق به او، نقش کلیدی برای تبلیغات وی را بر عهده داشته است.
در همین راستا، "سلوی السماوی"؛ همسر القروری روز سه شنبه اعلام کرد که به نیابت از وی مسئولیت تبلیغات انتتخاباتی اش را برعهده می گیرد.
ستاد انتخابات تونس ۱۷ سپتامبر (۲۶ شهریورماه) اعلام کرد "قیس بن سعید" و القروی به ترتیب با ۱۸.۴ و ۱۵.۵۸ درصد به دور دوم انتخابات ریاست جمهوری راه پیدا کرده اند.
ستاد عالی انتخابات تونس میزان مشارکت مردم این کشور در سومین انتخابات ریاست جمهوری را ۴۵.۲ درصد اعلام کرده بود.
سومین انتخابات ریاست جمهوری تونس قرار بود آبان ماه برگزار شود اما درگذشت "محمد الباجی قائد السبسی" رئیس جمهوری پیشین این کشور در اواخر ماه ژوئیه (تیر/ مرداد) موجب شد انتخابات دو ماه زودتر برگزار شود.
نخستین انتخابات ریاست جمهوری و پارلمانی در تونس، در نوامبر سال ۱۹۵۹ برگزار شد و تا سال ۱۹۷۴ حبیب بورقیبه تنها نامزد آن بود. پس از او، زینالعابدین بن علی نخستوزیر دولت بورقیبه با نوعی کودتا قدرت را به دست گرفت و تا سال ۲۰۱۱ که بر اثر قیام مردمی به عربستان سعودی گریخت، قدرت را در دست داشت.
نظر شما