حمیدرضا حاجیبابایی روز پنجشنبه در آیین بهرهبرداری از ساختمان جدید دانشگاه جامع علمیکاربردی استان همدان افزود: اینک صندلی خالی دانشگاه زیاد بوده و تنها از این ظرفیت های خالی هم صحبت می شود.
وی تاکید کرد: باید صندلیهای خالی زیادی را جمع کرده و ظرفیت ها را واقعی کرد به عنوان مثال بگوییم دانشگاه تهران، شریف، بوعلی، علمی کاربردی و دیگر دانشگاه ها چقدر باید دانشجو داشته باشند و تعریف واقعی برای این دانشگاه ها داشته باشیم.
نماینده همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: گره بزرگ این موضوع به ساماندهی نشدن دانشگاه ها برمی گردد که اگر با قدرت این طرح انجام شود مقاومتی در برابر اجرای آن نیز صورت نمی گیرد.
حاجی بابایی با بیان اینکه در صورت ساماندهی نکردن دانشگاه ها هر روز با مشکل جدید مواجه می شویم گفت: ساماندهی دانشگاه یک انتخاب نیست بلکه اضطرار است.
وی عنوان کرد: به طور حتم ساماندهی دانشگاه ها باید در کشور شکل بگیرد چرا که زمانی گسترش کمی دانشگاه ها مورد نیاز بود اما اینک گسترش کیفی مورد نیاز است.
نماینده همدان و فامنین در خانه ملت بیان کرد: جایگاه علمی کشور قابل قبول است ولی در تمامی زمینه ها حرکت پلیدی وجود دارد که دستاوردهای جمهوری اسلامی ایران را خفیف کرده و باور و امید مردم به آینده را کاهش می دهد.
حاجی بابایی تاکید کرد: رهبر فرزانه انقلاب تاکید کردند که این ظرفیت در ایران وجود دارد که جزو برترین های جهان باشیم که هم اینک کشور در این مسیر حرکت می کند و در تولید علم جزو برترین های جهان است.
وی خواستار ارتباط نزدیک بین دانشگاه، صنعت و معدن، تولید و تمامی شرایطی که علم را تبدیل به سرمایه، توسعه، رونق و بهبود معیشت می کند، شد و گفت: اراده قوی در وزیر علوم برای برداشتن گام های جدی در وزارت علوم است.
نماینده همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی افزود: سهم دانشجویان مهارتی در کشور تا پایان برنامه ششم توسعه باید در وزارت علوم به ۳۰ درصد و وزارت آموزش و پرورش به ۵۰ درصد برسد.
حاجی بابایی ادامه داد: وزارت علوم، تحقیقات و فناوری امکانات خوبی در اختیار دارد و در برنامه پنجم، ۲۰۰ هزار دانشجو در دانشگاه های فنی و حرفه ای مشغول به تحصیل بودند.
۷۵۲۶/۲۰۸۷
نظر شما