غلامحسین تقوی روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: امسال همدان بارانداز زائران هفت استان است و این برنامهریزی فرصتی برای توسعه گردشگری مذهبی است.
وی با بیان اینکه امسال ۹۵ موکب به زائران اربعین حسینی خدماترسانی خواهند کرد که تا ۳۰ مهر و سه روز پس از اربعین فعال خواهند بود ادامه داد: این موکبها میتوانند در کنار ارائه خدمات مطلوب به زائران معرف ظرفیتهای گردشگری همدان باشند.
مدیرعامل شرکت سیاحتی علیصدر افزود: تاسیسات و فعالان گردشگری و مردم ولایتمدار استان همدان خود را برای پذیرایی از زائران اربعین حسینی آماده میکنند و در این راستا تاسیسات اقامتی و خدماتی گردشگری در همدان با اعمال تخفیف مطلوب میزبان زائران آقا ابا عبدالله الحسین (ع) در مسیر راه کربلا خواهند بود.
وی خاطرنشان کرد: گردشگری مذهبی، مانند سایر بخش های گردشگری، برای کشور ایران فرصتآفرین است.
تقوی اظهار داشت: با فرا رسیدن اربعین حسینی، پیاده روی پر شور زائران کربلا، بار دیگر ظرفیت های مطلوب کشور اسلامی ایران را در کانون توجه رسانه ها قرار میدهد.
معاون گردشگری شرکت سیاحتی علیصدر نیز در این باره به ایرنا افزود : از مجموع ۹۵ موکب ، ۷۵ موکب در سطح استان، چهار موکب در مرزهای خروجی کشور و ۱۶موکب هم در کشور عراق مشغول خدمترسانی هستند.
مسعود ملکی افزود : موکبهای استان همدان تا سه روز پس از اربعین فعال خواهند بود و اسکان و پذیرایی، امدادرسانی و خدمات بهداشتی درمانی، تجهیز مجتمع های رفاهی و تدابیر ترافیکی راهنمایی و رانندگی از جمله این اقدامات است.
وی ادامه داد: شهر مریانج به عنوان پسکرانه و بارانداز برای استانهای خراسان رضوی، سمنان، قم، گلستان و مازندران تعیین شده است که این برنامهریزی فرصتی برای احیای گردشگری مذهبی در همدان است.
ملکی عنوان کرد: همدان به ویژه شهر مریانج به عنوان بارانداز زائران اربعین تعیین شده و زائران این استان ها در مسیر رفت پیاده روی اربعین از شهرستان همدان عبور میکنند.
وی اظهار داشت: به این منظور شرکت سیاحتی علیصدر تابلوهای اطلاع رسانی حاوی خبر ارائه خدمات گردشگری و اعمال ۵۰ درصد تخفیف بازدید از غار علیصدر و دیگر جاذبه های گردشگری استان را برای زائران اربعین در محورهای ارتباطی استان کرمانشاه تا تهران را اطلاع رسانی کرده است که این مهم مورد استقبال زائران در حال عبور از استان همدان قرار گرفته است.
معاون گردشگری شرکت سیاحتی علیصدر بیان کرد: روزانه یک هزار و ۵۰۰ اتوبوس زائران از مرز مهران به همدان و بارانداز شهر مریانج وارد میشوند که پس از آن همدان به سمت استانهای مقصد زائران حرکت میکنند که هر یک از آنها می توانند با دریافت خدمات گردشگری مطلوب سفیران گردشگری برای استان همدان باشند.
ملکی گفت: در سال گذشته ۲میلیون و ۲۰۰هزار نفر زائر از استان همدان تردد داشته اند که پیشبینی میشود این رقم امسال در رفت و برگشت زائران به سه میلیون و ۲۰۰ تردد برسد.
وی با بیان اینکه فضای شهر و نقاط دیدنی همدان را در نقشهای تعریف کردهایم و ۵۰ درصد بن تخفیف برای بازدید از اماکن دیدنی این شهر برای زائران در نظر گرفتهایم خاطرنشان کرد: زائران میتوانند به همراه خانواده از تخفیف ۵۰ درصدی بازدید غار علیصدر و تلهکابین گنجنامه برخوردار شوند با این تفاسیر شرایط موجود بیانگر آن است که در همدان برای بیش از چهار میلیون زائر برنامه فرهنگی و گردشگری در نظر گرفته شده است که هر یک خواهند توانست در حوزه گردشگری تاثیرگذار باشند.
۷۵۲۳/۲۰۸۷
نظر شما