هیات داوران بیست و دومین جشنواره بین المللی قصه گویی در مرحله استانی ۱۱ قصه گوی برتر را برای حضور در مرحله منطقه ای این رویداد بزرگ فرهنگی انتخاب کرد.
احمد عسگری، فریبا عزتی حق، بهزاد عسگری، فروزنده طاووسی و شیما عزیزیان بهترین قصه گوهای بخش زنان و مردان معرفی شدند.
دیانا نظری، فاطمه رضایی توحید و زهرا رنجبران نیز قصه گوهای برتر در بخش دختران و پسران و حسن گودرزی سروش، خداداد کولیوند و حسین بوکانی در بخش پدربزرگ و مادربزرگ ها بهترین قصه گو ها شناخته شدند.
قصه گویی آموزنده باشد
فرماندار همدان در آئین اختتامیه بیست و دومین جشنواره بین المللی قصه گویی اظهار داشت: یکی از راه های تعلیم و تربیت کودکان، قصه گویی است که باید محتوا و آموزنده بودن قصه ها مورد توجه قرار گیرد.
حسین افشاری اضافه کرد: با وجود پیشرفت فناوری ها، ساخت اسباب بازی و وسایل گوناگون سرگرمی اما کتاب های داستان و قصه گویی همچنان برای کودکان جذاب و خواستنی است.
وی از فعالیت های متنوع کانون پرورش فکری برای رشد استعدادهای فرزندان ایران زمین قدردانی کرد و خواستار غنی شدن کارگاه ها و برنامه های آموزشی شد.
رقابت ۷۶۵ قصه گو در همدان
مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان نیز در این آیین گفت: در این دوره ۷۶۵ قصهگو شرکت کردند که از این میان ۴۳۲ قصهگو در بخش صحنهای و ۳۳۳ قصهگو در بخش ۹۰ ثانیهای هستند.
بهناز ضرابی زاده گفت: از دستاوردهای این جشنواره تشکیل انجمن قصه گویی در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان همدان است که همه علاقه مندان به قصه گویی می توانند در این انجمن عضو شوند.
وی خاطرنشان کرد: دبیرخانه بیست و دومین جشنواره بین المللی قصه گویی در همدان از تیرماه سال جاری آغاز شد و با تبلیغات میدانی صورت گرفته بسیار مورد استقبال قرار گرفت.
بیستودومین دوره از جشنواره بینالمللی قصهگویی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در دو بخش قصهگویی صحنهای و ۹۰ ثانیهای آذر ۱۳۹۸ برگزار میشود.
بخش صحنهای شامل مسابقه ملی و بینالملل است که شرکتکنندگان بخش مسابقه ملی دختران و پسران (نوجوانان ۱۲ تا ۱۸ سال)، زنان و مردان (۱۸ سال به بالا) و مادربزرگها و پدربزرگها هستند.
در بخش مسابقه بینالملل بیستودومین جشنواره بینالمللی قصهگویی برگزیدگان ۲۱ دوره گذشته جشنواره قصهگویی در مراحل منطقهای، ملی و بینالملل و قصهگویان و مجریان دارای سابقه اجرا در رسانه ملی و تئاتر کشور به همراه داوطلبان سایر کشورها میتوانند شرکت کنند.
بخشی از شیوههای قصهگویی صحنهای شامل کلاسیک (سنتی)، قصههایی از روزگاران کهن، تاریخ، سنتها، مذهب، آداب، قهرمانیها و... از منابع شفاهی یا کتبی است که بدون ابزار اجرا میشود.
بخش دیگری از قصهگویی صحنهای در این جشنواره به قصهگویی مدرن (نوآورانه) اختصاص یافته است؛ این بخش شامل قصههایی است که به صورت گفتوگو، ترانه، آواز با موسیقی یا بدون آن، با تصویر و سایر ابزارهای خلاق از منابع شفاهی یا کتبی انتخاب و اجرا میشود.
۷۵۲۷/۲۰۹۰
نظر شما