وی در گفت و گوی اختصاصی با ایرنا با اشاره به اهمیت ایران از دیدگاه ترکیه با اعلام این مطلب افزود: در عرصه اشتراکات دینی و فرهنگی اهمیت ایران برای ترکیه واضح است. ایران کشوری است که در عرصه زیرساختهای سلامت و بهداشت در جایگاه مناسبی بوده و از این لحاظ میتواند برای بسیاری از کشورهای اسلامی، خدمات سلامت و گردشگری سلامت فراهم کند. ایران با تاریخ، زیبایی و مردمانش قابلیت ارائه خدمات گردشگری سلامت به بهترین وجه ممکن را به کل جهان دارد.
چهارمین کنگره بین المللی سلامت کشورهای اسلامی روزهای ۱۹ تا ۱۷ مهر ماه با حضور علیرضا زالی رئیس چهارمین کنگره بین المللی سلامت کشورهای اسلامی، انوشیروان محسنی بندپی استاندار تهران، وزارتخانه ها و تشکل های فعال در حوزه سلامت و نمایندگان عرصه گردشگری سلامت از کشورهای منطقه در هتل هما در تهران برگزار شد.
دبیر کل فدراسیون گردشگر درمانی ترکیه درباره دلایل انتخاب ایران به عنوان مقصد گردشگری از سوی اتباع ترکیه هم اظهار داشت: ایران قرنهاست با ترکیه دوستی دیرینه دارد. اشتراکات فرهنگی و دینی باعث جذب ترکها به ایران شده و از سوی مقابل، ایرانیها هم به ترکیه علاقه مند بوده و از این رو همکاری در عرصه گردشگر درمانی، اهمیت وافری برای دو طرف دارد.
** بی تاثیر بودن تحریم های امریکا علیه ایران
گیرگین با تأکید بر اینکه تحریمهای یکجانبه و غیرقانونی آمریکا علیه ایران تأثیری بر روابط ایران و ترکیه ندارد، افزود: متأسفانه دنیای اسلام دوران خوبی را پشت سر نمیگذارد. ما توان همکاری در زمینههای اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی را داریم و ناگزیر از همکاری با یکدیگر هستیم. نگاه ما این است که انسانها بتوانند بدون تحریم و جنگ به حیات خود ادامه دهند.
وی در پایان درباره افزایش همکاریهای گردشگری ایران و ترکیه نیز تاکید کرد : برای افزایش تعداد گردشگران ورودی از ایران به ترکیه و بالعکس، راهکارهای مختلفی وجود دارد و یکی از این کارها افزایش تعداد پروازها بین دو کشور است. لازم است تا ایران و ترکیه به عنوان دو کشور پیشرو روابط و تعلقات فرهنگی و پیوندهای خود را بیش از پیش توسعه و گسترش دهند.
نظر شما