این کتاب با شمارگان ۶ هزار نسخه و قیمت ۱۱ هزار تومان به فروش رسیده که دارای ۵ بخش شامل، زندگی نامه، فضائل، فدک، حدیث شریف کساء و آیه تطهیر و احادیث است.
قسمت هایی از کتاب
ابن بابویه به سند معتبر از امام صادق(ع) روایت کرده است؛ برای فاطمه نزد خداوند عزوجل ۹ اسم وجود دارد که آن اسم ها عبرتند از: فاطمه، صدیقه، مبارکه، طاهره، زکیه، راضیه، مرضیه، زهرا و محدثه.
سپس فرمودند: آیا می دانی تفسیر فاطمه چیست؟ راوی عرض کرد: ای سید من! مرا از تفسیر فاطمه(س) آگاه کن. فرمودند: یعنی بریده شده از بدی ها، سپس فرمودند: اگر امیرالمومنین(ع) فاطمه(س) را به ازدواج خود در نمی آورد روی زمین برای او تا روز قیامت هم شانی نبود.
علامه مجلسی(ره) در جلاء العیون معانی اس مهای حضرت فاطمه(س) را ذکر کرده است: صدیقه به معنی معصومه است و مبارکه یعنی صاحب برکت در علم، فضل، کمالات، معجزات و اولاد گرامی.
طاهره یعنی پاکیزه از صفات نقض، زکیه یعنی رشد کننده در کمالات و خوبی ها، راضیه یعنی راضی به قضای الهی، مرضیه یعنی پسندیده خدا و دوستان خدا، محدثه یعنی ملک با او سخن می گوید و زهرا یعنی نورانی به نور ظاهری و معنوی.
از گفتار و رفتار رسول خدا(ص) نسبت به فاطمه(س)، شدت علاقه ایشان به خوبی روشن می شود که علاقه آن حضرت به دخترش بیش از حد محبت یک پدر نسبت به فرزندش بوده و حساب دیگری در کار بوده که به ایمان، تقوا، اعمال و رفتار فاطمه مربوط می شده است و گرنه رسول خدا(ص) دختران دیگری هم داشتند.
این نوع اظهار علاقه و محبت تنها به خاطر این نبود که فاطمه مادر خود را از دست داده بود بلکه به خاطر علاقه شدید او به حضرت بود و فاطمه(س) تنها زنی بود که پیامبر(ص) هنگام رحلت، اسراری به او گفت و آهسته و به طور خصوصی با او صحبت کرد.
در بخش دیگری از این کتاب آمده است؛ از اخباری که خداوند در سب معراج به پیامبر(ص) خبر داد این بودک دختر تو مورد ظلم قرار می گیرد و از حق خود محروم می شود و حقی را که تو برای او قرار می دهی غاصبانه از او می گیرند و او هیچ مدافعی برای خویش پیدا نمی کند.
پیامبر(ص) فرمود: من هر وقت فاطمه(س) را می بینم به یاد می آورم آنچه بعد از من با او رفتار خواهند کرد گویا او را می بینم که خواری وارد خانه اش گشته و حرمتش شکسته شده و حق او غصب گردیده و ارث او را نمی دهند.
او در آن هنگام می گوید: پروردگارا! من از زندگی سیرم و از اینان خسته شده ام، مرا به پدرم ملحق کن و خداوند او را به من ملحق می کند و او اول کسی از اهل بیتم خواهد بود که به من ملحق می شود و فاطمه نزد من می آید در حالی که محزون، مصیبت کشیده و غمگین است.
در آن هنگام خواهم گفت: خدایا! هر کس بر او ظلم کرده، لعن کن و هرکس حق او را غصب کرده عذاب فرما و هرکس ذلت بر او آورده ذلیل کن و هرکس به پهلوی او زده تا فرزند خود را سقط کند در آتش دائمی قرار ده، آن گاه ملائکه هم آمین می گویند.
نظر شما