معصومه ابتکار روز سه شنبه در همایش ملی صندوقهای خرد محلی که به مناسبت روز جهانی زن روستایی در مجموعه تلاش با همت وزارت جهادکشاورزی و صندوق کارآفرینی امید برگزار شد، افزود: دولت تدبیر امید به توسعه روستایی توجه ویژهای داشته است و امروز نتیجه آن همافزایی دستگاهها است.
وی تاکید کرد: دولت به موضوع زنان و ارتقای وضعیت و رفع تبعیضها توجه داشته است و براین اساس شاهد تحولات چشمگیری بودیم.
معاون رئیسجمهوری در امور زنان و خانواده بیان کرد: روستاها در زمینه فرهنگی، اقتصادی و صنایع دستی فرصت فوقالعادهای برای بومگردی و گردشگری بوجود آوردند.
ابتکار گفت: درصدد هستیم بحث بازار و شبکهسازی روستاها را با همکاری وزارت ارتباطات ایجاد کرده و بازاریابی اینترنتی و خدمات را برای روستاها فراهم کنیم.
وی با اشاره به امضای تفاهمنامه ایجاد یک هزار صندوق گفت: حفاظت از محیطزیست و تنوعزیستی و گیاهان دارویی به هم گره خورده است و در تفاهمنامهای که امضا شد به این امر توجه کردیم .
معاون رئیسجمهوری در امور زنان و خانواده تصریح کرد : باید توسعه کمی روستاها مورد توجه قرار گیرد و هر زن روستایی به یک صندوق دسترسی داشته باشد .
ابتکار گفت: دلیل موفقیت صندوقهای خرد محلی این است که با سرمایه مردم و با توجه به مناسبات، فرهنگ و ضرورتهایی منطقه ایجاد شده اند بنابراین باید این الگو بسط داده شده و زمینههای لازم فراهم شود و این جهتگیری است که دولت دنبال میکند.
امروز در همایش صندوق های خرد محلی که با حضور علی ربیعی سخنگوی دولت و رئیس هیأت مدیره صندوق کارآفرینی امید و مسئولان جهاد کشاورزی برگزار شد، تفاهمنامه ایجاد ۱۰۰۰ صندوق اعتباری خرد محلی در ۱۰۰۰ روستا با همکاری وزارت جهاد کشاورزی و صندوق کارآفرینی امید امضا شد.
ربیعی در این همایش درباره نرخ بیکاری کل کشور، اقدامات دولت در روستاها و همچنین حذف یارانه پردرآمدها سخن گفت.
سخنگوی دولت گفت: حذف یارانه پردرآمدها هر ماه انجام میشود اما حذف یارانه طبقه متوسط جزو برنامههای ما نیست.
« اصغر نورالهزاده» مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید نیز در این همایش گفت: هم اکنون ١٨٠٠ صندوق خرد ایجاد شده و ٨٠ میلیارد تومان به ۶٠ هزار عضو این صندوق تسهیلات اعطا شده است.
وی در سخنان خود، اضافه کرد: تا سال ٩۶ تنها ۶٠٠ صندوق خرد محلی در کشور وجود داشت و هم اکنون به ١٨٠٠ صندوق رسیده است.
هدف از راه اندازی صندوق های خرد محلی، ساختاری برای توسعه روستا، ارتقاء سطح معیشت روستاییان و بهبود کسب و کارهای روستایی با تمرکز بر توانمندسازی زنان روستایی است.
نظر شما