۲۴ مهر ۱۳۹۸، ۱۰:۰۶
کد خبرنگار: 1936
کد خبر: 83519451
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

گردشگری سلامت در بیمارستان آتیه همدان کلید خورد

همدان- ایرنا- بیمارستان آتیه همدان با اخذ مجوز توریسم درمانی، گردشگری سلامت را در این استان کلید زد.

مدیر درمان سازمان تامین اجتماعی استان همدان در این باره گفت: گردشگری سلامت از محورهای توسعه صنعت توریسم در کشورها محسوب می‌شود که با توجه به توانمندی های پزشکی ایران در حوزه های گوناگون و در صورت گسترش گردشگری سلامت، می توان از این ظرفیت به عنوان منبع جدید کسب درآمد و اشتغالزایی و ارتقای خدمات لازم استفاده کرد. 

علیرضا صفری روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران افزود: جذب گردشگر پزشکی باعث فعال‌سازی بخش‌های مختلف اقتصادی از قبیل خدمات درمانی، مکان‌ها و بخش‌های توریستی می‌شود و علاوه‌ بر ایجاد درآمد ارزی می‌تواند فرصت‌های شغلی بسیاری را ایجاد کند که بیمارستان آتیه همدان با اجرای طرح هتلینگ توانست گامی را در این مسیر بردارد.

وی خاطرنشان کرد: استان همدان به واسطه قرار گرفتن در شاهراه غرب کشور و  دارا بودن از شرایط اقلیمی، آثار و بناهای تاریخی ثبت شده ملی و جهانی همواره مورد توجه بسیاری از گردشگران داخلی و خارجی بوده است که گردشگری سلامت را نیز رونق می‌دهد.

مدیر درمان سازمان تامین اجتماعی استان همدان با بیان اینکه ۱۷ بیمارستان در سراسر کشور برای گردشگری سلامت انتخاب شده است خاطرنشان کرد: بیمارستان آتیه همدان جزو نخستین بیمارستانهایی است که مجوز راه اندازی گردشگری سلامت را از وزارت بهداشت اخذ کرده است.

وی اظهار داشت: این بیمارستان از نظر زیرساخت توریسم سلامت مشکلی ندارد و سایت گردشگری و بخش زبان انگلیسی آن فعال است و زبان عربی نیز به زودی فعال می‌شود.

صفری گفت: تعرفه توریسم سلامت سه تا پنج برابر تعرفه خصوصی است که با قیمت دلار محاسبه می‌شود که درآمدزایی خوبی برای استان خواهد داشت و در جذب و حفظ  پزشکان متخصص نیز تاثیرگذار است.

وی با بیان اینکه ۳۰۰ تخت در بیمارستانهای تامین اجتماعی این استان فعال است، اظهار داشت: استان همدان از نظر نسبت بیمه‌شدگان به تخت های فعال رتبه چهارم کشور را دارد.

مدیر درمان سازمان تامین اجتماعی استان همدان با اشاره به اجرای طرح هتلینگ بیمارستان آتیه خاطرنشان کرد: بیمارستان آتیه از سال ۷۵ فعالیت خود را آغاز کرده و اکنون با ۱۶۰ تخت فعال مشغول خدمت‌رسانی به بیمه‌شدگان استان است که  این بیمارستان ۳۱ پزشک متخصص، ۱۶ پزشک عمومی، چهار داروساز و یک دندان‌پزشک دارد.

وی ادامه داد: از سال ۸۸ برای ایجاد زیرساخت‌های لازم در مجموعه مدیریت درمان تامین اجتماعی تلاش شده است و بعد از اجرای طرح تحول نظام سلامت ارتقای هتلینگ بیمارستانی سازمان تامین اجتماعی مطرح که موجب فراهم شدن امکانات مناسب شد.

صفری با اشاره به اینکه امروز در بیمارستان آتیه همدان دستگاه «سی تی اسکن» و « ام آر آی» فعال است و دستگاه‌های رادیولوژی به دیجیتال تبدیل شده‌اند گفت: در گذشته آمبولانس‌های تامین اجتماعی استان شرایط خوبی نداشت اما امروز ۱۴ دستگاه استاندارد فعال است.

مدیر درمان تامین اجتماعی استان همدان با بیان اینکه در حوزه آزمایشگاه و هر وسیله تجهیزاتی مشکل خاص نداریم افزود:‌ فضای فیزیکی بیمارستان‌ها و درمانگاه‌ها بازسازی شده و طبق استانداردها اقداماتی صورت گرفته است.

بر اساس تعریف 'سازمان جهانی گردشگری' (WTO)، گردشگری سلامت شامل استفاده از خدماتی است که به بهبود یا افزایش سلامت و افزایش روحیه فرد(با استفاده از درمان پزشکی، آب‌های معدنی یا آب و هوا) منجر و در مکانی خارج از محل سکونت فرد ارائه می‌شود.

بر این اساس گردشگری سلامت را می‌توان شاخه‌ای مهم و جدید از صنعت گردشگری دانست که با جهانی شدن بهداشت و درمان به ایران راه یافته و به هرگونه مسافرتی که برای ارتقای سلامت انجام شود، عنوان کرد.

۲۰۸۷/۷۵۲۳

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha