به گزاش روابط عمومی دانشگاه، عزیز حبیبی رئیس دانشگاه محقق اردبیلی در مراسم اعطای احکام روسای این پژوهشکدهها، مراکز تحقیقاتی و هستههای پژوهشی گفت: این مراکز باید در حوزه پژوهشهای تقاضامحور فعالیت کنند.
وی با بیان اینکه همه ما باید از این مراکز حمایت کنیم، تشریح کرد: این مراکز از بودجه دولتی استفاده نخواهند کرد بلکه به نوعی خودگردان اداره میشوند و مسئولان این مراکز باید در زمینه طرحهای بین مراکزی فعالتر باشند.
حبیبی گفت: باید از تمام ظرفیتها و پتانسیلهای موجود دانشگاه در زمینه فعالیتهای این مراکز و ارتباط گیری و ارتباطدهی با سازمانهای مختلف بهره بگیریم.
دکتر ابوالفضل بضاعتپور ،معاون پژوهش و فناوری دانشگاه محقق اردبیلی نیز گفت: آییننامه این واحدهای تحقیقاتی و پژوهشی تنظیم و به تصویب هیات امنای دانشگاه رسیده و باید فعالیت در چارچوب این آییننامه باشد.
وی افزود: روسای این واحدها را به ادارات و دستگاههای دولتی و عمومی معرفی میکنیم تا بتوانند در صورت نیاز همکاری داشته باشند.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه محقق اردبیلی اضافه کرد: فعالیتهای این واحدها مورد ارزیابی قرار میگیرند و باید واحدها در حوزههای مرتبط فعالیت های لازم را داشته باشند.
در این مراسم دکتر مهرداد محرمزاده به عنوان رئیس مرکز تحقیقات سلامتگستر، دکتر حسین شایقی به عنوان رئیس مرکز تحقیقات مدیریت انرژی، دکتر اکبر صفرزاده به عنوان رئیس پژوهشکده مهندسی آب و آبهای معدنی، دکتر علی رسولزاده به عنوان رئیس پژوهشکده مدیریت آب، دکتر اصغر عبادی به عنوان رئیس پژوهشکده سلامت و امنیت تولیدات کشاورزی، دکتر نورالدین حسینپور آزاد به عنوان رئیس مرکز پژوهشی زیست فناوری گیاهان دارویی، دکتر فرهاد ستاری به عنوان رئیس هسته پژوهشی علوم و فناوری نانو، دکتر وحید جهانگیری به عنوان رئیس هسته پژوهشی مقاومسازی و بهینهسازی ابنیه و زیرساختها، دکتر عزتالله عسگریارده به عنوان رئیس هسته پژوهشی توسعه انرژیهای تجدیدپذیر، دکتر علی روشنیان فرد به عنوان رئیس هسته پژوهشی کشاورزی دقیق، دکتر امیرحسین افکاری به عنوان رئیس هسته پژوهشی کاربرد فناوریهای نوین در زنجیره پس از برداشت محصولات کشاورزی و مواد غذایی، دکتر نعمت هدایت به عنوان رئیس هسته پژوهشی تنوع زیستی و بیوتکنولوژی امیکس، دکتر محمد احمدی به عنوان رئیس هسته پژوهشی بازیافت و مدیریت کاربرد پسماند مواد لیگنوسلولزی، دکتر ترحم مصری به عنوان رئیس هسته پژوهشی مدیریت انرژی در صنایع زیستی و دکتر صیاد اصغری به عنوان رئیس هسته پژوهشی مطالعات اکوتوریسم معرفی شدند.
دانشگاه محقق اردبیلی در سال ۱۳۵۷ با نام آموزشکده کشاورزی و با پذیرش ۳۸ دانشجو در رشته کشاورزی عمومی فعالیت آموزشی خود را آغاز کرد و در حال حاضر در ۲۰۱ رشته تحصیلی در مقاطع کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری در حدود ۱۱ هزار دانشجو دارد که در ۱۱ دانشکده مشغول تحصیل هستند.
نظر شما