۳۰ مهر ۱۳۹۸، ۱۲:۲۷
کد خبرنگار: 1285
کد خبر: 83526349
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

حمایت از صنایع دستی زمینه‌ساز تحقق اقتصاد مقاومتی است

شهرکرد- ایرنا- مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری چهارمحال و بختیاری با تاکید بر توسعه صنایع دستی اصیل این استان گفت: با رونق کارگاه‌های تولید صنایع دستی می‌توان بستر مناسب تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی را فراهم کرد.

مرضیه جلیل‌پور روز سه‌شنبه در دیدار از کارگاه چوقابافی در حسینیه اعظم و بیت‌الزهرا  شهر فارسان اظهار داشت:چوقا اصیل‌ترین بالاپوش مردان روستایی و عشایری بختیاری است که بافت عمودی تارهای سفید و سیاه آن از جنس پشم گوسفندی است که به دست بانوان بختیاری در داری خوابیده بافته می‌شود.

وی ادامه داد: این استان در حوزه صنایع دستی دارای ظرفیت‌های کم نظیری است که می‌طلبد با توانمندسازی بانوان در این حوزه و رونق کارگاه‌های تولید صنایع دستی علاوه‌بر تداوم ارزش های فرهنگی این منطقه، زمینه اشتغالزایی را نیز فراهم کرد.

جلیل‌پور تصریح کرد: یکی از بخش‌های مهم اقتصادی و فرهنگی در کشور حوزه صنایع دستی و هنرهای سنتی است که ابزاری قابل توجه برای صادرات کالا، اشتغالزایی، جذب توریسم و بالا بردن سطح تولید ملی به شمار می‌رود.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری چهارمحال و بختیاری با اعلام آمادگی برای همکاری بین‌بخشی در راستای رونق تولیدات صنایع دستی استان خاطرنشان کرد: صنایع دستی یکی از مهمترین عرصه‌های اشتغالزایی برای زنان است و در همین راستا تلاش می‌شود تا با تقویت همکاری‌های بین‌بخشی بتوان در این عرصه اقدامات موثری برداشت.

به گزارش ایرنا، هم‌اینک ۵۲ رشته صنایع دستی شهری، روستایی و عشایری در چهارمحال و بختیاری وجود دارد که بافته‌های داری مانند فرش، گلیم، قالی بافی، چوخابافی، نمدمالی، گیوه‌دوزی، خورجین‌بافی، گلیم‌بافی، بافت سیاه‌چادر، جاجیم‌بافی، قفل‌سازی، خاتم و مشتقات آن‌ها از مهمترین صنایع دستی شهری، روستایی و عشایری این استان است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha