۵۰۰ میلیارد ریال برای دسترسی به مجتمع‌های بین راهی اختصاص یافت

مشهد- ایرنا- ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای ایجاد راه‌های دسترسی به مجتمع‌های بین‌راهی و نصب تابلوهای اطلاع‌رسانی محل استقرار این مجتمع‌ها در جاده‌های کشور اختصاص یافته است.

مدیرکل دفتر امور سرمایه گذاری و نظارت بر بهره‌برداری سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای روز سه‌شنبه در نشست با سرمایه گذاران مجتمع های خدماتی - رفاهی در مشهد گفت: از این میزان اعتبار اختصاص یافته، استان خراسان رضوی سهمی ۱۱ درصدی و معادل ۶۰ میلیارد ریال دارد.

حمیدرضا شهرکی افزود: این میزان سهم بری خراسان رضوی از این اعتبارات به واسطه جایگاه این استان در صنعت گردشگری به خصوص گردشگری مذهبی، قرار داشتن در مسیر کریدورهای بسیار مهم مواصلاتی، شمار بالای ورود مسافر و جایگاه ویژه به دلیل چهار پایانه مرزی در زمینه ترانزیت، صادرات و واردات است از این رو باید توجه ویژه ای به مجتمع های خدمات رفاهی و تیر پارک‌ها در این استان صورت گیرد.

تیرپارک ها یا همان مجتمع های خدماتی- رفاهی مجموعه هایی هستند که به منظور تمرکز خدمات مورد نیاز رانندگان وسایل نقلیه و سرنشینان آنها در طول جاده های ارتباطی کشور احداث شده اند و دارای امکانات و خدمات بهداشتی، درمانی، رستوران، نمازخانه، جایگاه عرضه سوخت، پارکینگ و سایر خدمات رفاهی هستند.

وی ادامه داد: در حال حاضر در کل کشور تعداد ۷۶۸ مجتمع خدماتی- رفاهی فعال است که در چارچوب طرح تفصیلی نیاز به ایجاد مجتمع ها در مناطق کویری و محورهای فرعی و روستایی مقصد گردشگری و نیز ایجاد تیرپارکها در محورهای ترانزیتی کماکان مشاهده می شود.

مدیرکل دفتر امور سرمایه گذاری و نظارت بر بهره‌برداری سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای گفت: در استانی مانند خراسان رضوی که سهم بالایی از محورهای مواصلاتی کشور را دارد هنوز ظرفیت های خالی برای ایجاد و راه اندازی مجتمع های خدمات رفاهی و تیرپارک‌ها وجود دارد.

شهرکی با اشاره به اینکه هم اکنون تعداد ۴۷۰ مجتمع خدمات رفاهی در سراسر کشور در حال ساخت است افزود: با این میزان طرح در حال ساخت پیش بینی می‌شود طی سال جاری و دو سال آینده شاهد بهره‌برداری بسیار خوبی در این زمینه باشیم.

وی ادامه داد: تعداد ۸۸۷ واحد مجتمع خدمات رفاهی هم درمرحله اخذ استعلامات و طی کردن فرایندهای اداری برای آغاز ساخت هستند.

مدیرکل دفتر سرمایه گذاری و نظارت بر بهره‌برداری سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای گفت: نکته مهم در حوزه سرمایه گذاری مجتع های خدمات رفاهی این است که این واحدها باید بر اساس برنامه بازدهی مطلوب، نقشه اقتصادی، عدم تمرکز صرف بر بحث کارمزد سوخت، اعمال تنوع در ارائه خدمات بر اساس درخواست و نیاز مشتریان و با توجه به ضرورت پایداری در بازار تولید و عرضه خدمات طراحی، ساخت و نگهداری شوند و توسعه یابند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha