۱ آبان ۱۳۹۸، ۱۱:۵۳
کد خبرنگار: 2107
کد خبر: 83527932
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

دوازدهمین کنگره کشوری شعر عاشورایی قروه آغاز به کار کرد

سنندج - ایرنا - دوازدهمین کنگره کشوری شعر عاشورایی در قروه با حضور شاعران و هنرمندان برجسته کشوری اغاز به کار کرد.

نماینده مردم قروه و دهگلان در مجلس شورای اسلامی روز چهارشنبه در مراسم افتتاحیه دوازدهمین کنگره کشوری شعر عاشورایی قروه معرفی چهره‌های تاریخ به جوانان را ضروری اعلام کرد و اظهار داشت: شعر به ویژه شعر عاشورایی باید راهگشا باشد و بتواند نسل امروز را به سمت دین و الگوهای دینی هدایت کند.

علیمحمد مرادی اظهار داشت: اینگونه کنگره‌ها برای شناسایی انسان‌های پنهان در تاریخ به نسل امروز اهمیت بسیار دارند و باید بتوان الگوهای بزرگ تاریخی را احیا و معرفی کرد.
وی به تأثیرگذاری این کنگره بر روی جوانان اشاره کرد و افزود: باید برای جوانان به گونه ای از تاریخ عاشورا و الگوهای دینی گفت که دین گریز نشوند و نسبت به شناخت دین علاقه مندشده و خود پیگیر باشند.
مرادی گفت: معرفی و احیای انسان های بزرگ در تاریخ باید همان طوری که هست باشد و در واقع برای بهتر شدن در این زمینه از اساتیدی که توانمند و موفق هستند در این عرصه بهره گرفت.

۳۰۰ اثر به دبیرخانه کنگره شعر عاشورایی قروه ارسال شد

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان نیز اظهار داشت: در کنگره امسال ۳۰۰ اثر به دبیرخانه ارسال شد که از این تعداد ۲۸۱ اثر از ۱۰۱ شاعر به مرحله داوری رسید.

جلال قلعه شاخانی افزود: در رده سنی بالای ۳۰ سال ۱۶۴ اثر، در رده سنی زیر ۳۰ سال ۷۷ اثر و در بخش ویژه هم ۴۰ اثر به کنگره ارسال شده است.

وی اضافه کرد: ۶۴ نفر از شرکت کنندگان را آقایان و ۳۷ نفر را بانوان تشکیل می دادند که از این افراد هشت نفر در مقطع تحصیلی دکترا، ۳۲ نفر کارشناسی ارشد، ۶۴ نفر کارشناسی، ۱۸ نفر دیپلم و ۴۶ نفر نیز زیر دیپلم هستند.

قلعه شاخانی به استان های شرکت کننده در این کنگره اشاره کرد و یاداور شد: در این دوره از کنگره از استان های قم، مشهد، اصفهان، زنجان، همدان، بوشهر، تهران، خوزستان، کردستان و کرمانشاه آثار ارسال شد.

کنگره شعر عاشورایی به ماندگاری شعر فارسی کمک می‌کند

داور دوازدهمین کنگره کشوری شعر عاشورایی قروه نیز در این مراسم گفت: این کنگره عامل ماندگاری شعر فارسی در غرب کشور است و حضور شاعران آیینی در این مراسم نشان از اهمیت کنگره دارد.

عبدالجبار کاکایی اظهار داشت: یکی از دلایل توفیق جشنواره تعداد دفعات برگزاری است که نشان از مدیریت منسجم دارد و در واقع در طول سه دوره اخیر که داور این کنگره بوده‌ام شاهد بهتر شدن این کنگره هستم.

وی افزود: آثار ارسالی از لحاظ کمی و کیفی وضعیت بهتری پیدا کرده و شرکت کنندگان با جدیت در کنگره شرکت کرده‌اند و این نشانه‌های خوبی است.

کاکایی یادآور شد: کیفیت آثار و استقبال شاعران نشان می‌دهد که توجه به شعر فارسی در غرب کشور پایدار است و به همت برگزاری چنین کنگره‌هایی ماندگاری شعر فارسی فراهم می‌شود.

داوران این دوره از کنگره شعر عاشورایی قروه را بهروز سپید نامه، عبدالجبار کاکایی، سعید بیابانکی و منصور دولتی بر عهده داشتند.

مراسم افتتاحیه دوازدهمین کنگره کشوری شعر عاشورایی با حضور علاقمندان، مسئولان کشوری و استانی و داوران و شاعرانی از کشور در قروه برگزار شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha