محمدجواد فدائی روز شنبه در نشست ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان کرمانبا تاکید بر اینکه واحدهای تولیدی صنعتی راکد و نیمه راکد استان کرمان باید به تفکیک مشکلات اعلام شود اظهار داشت : مقرر شده در هر نشست مشکلات برخی از این واحدها مطرح و برای آن تصمیمگیری شود.
وی عنوان کرد: ابتدای سال بنا بود معیاری اعلام شود که رونق تولید را تا پایان سال بسنجیم و از برنامه ریزی این حوزه انتظار میرود در هر نشست اقتصاد مقاومتی میزان فعال شدن واحدهای نیمه فعال و راکد استان کرمان اعلام شود.
استاندار کرمان تصریح کرد: مقرر شد شرکت صنایع مس نیازهای خود را اعلام و سازمان صنعت، معدن و تجارت واحدهای تامین کننده این نیازها را اعلام کند و این اقدام موجب فعال شدن ۱۰۰ واحد نیمه فعال در استان کرمان فعال شدند و ۵۰ شرکت راکد با سفارشات شرکت مس فعال میشوند.
وی بیان داشت: در صورت ادامه دادن این روند می توان رونق تولید را در استان کرمان عملی کرد.
فدائی با اشاره به طرحهای غیر فعال استان گفت: پروژههای اقتصاد مقاومتی کرمان برای بهره برداری شدن، باید با حساسیت و جدیت بیشتری دنبال شود.
وی افزود: برخی سرمایه گذاران بخش خصوصی ازجمله یک مجتمع گردشگری امکانات خود را از دولت گرفتهاند اما پروژه را معطل میگذارند و به نتیجه نرساندن طرح از سوی این سرمایهگذاران برای بخش دولتی قابل قبول نیست.
وی اظهار داشت: دولت باید پروژه ها را از سرمایه گذارانی که به هر دلیلی نمی خواهند طرح های اقتصاد مقاومتی را ادامه دهند، خریداری کرده و به متقاضیان جدید واگذار کند.
استاندار کرمان گفت: پس از سفر وزیر بهداشت به استان کرمان و در نشست ۲ ماه پیش مسئولان استان با معاونان این وزارت خانه، برای رفع مشکلات بیمارستانهای نیمه تمام تصمیمگیری شد.
وی ادامه داد: بر این اساس مرکز آینده پژوهی دانشگاه باید تمامی استان را مطالعه و محل خانههای بهداشت روستایی را مشخص کند که همه استان دسترسی یکسانی به این خانهها داشته باشند.
فدائی افزود: در صورتی که حوزه درمان بخش خصوصی برای احداث بیمارستان سرمایه گذاری کند، وزارت بهداشت و درمان وظیفه تامین پزشک و تجهیزات را برعهده می گیرد و در تهاتر و تکمیل بیمارستان ها مساعدت میکند.
وی تصریح کرد: این امر اگر اجرایی میشد بسیاری بیمارستانهای استان کرمان به بهره برداری میرسید و طرحها معطل و نیمه تمام نمیماندند.
استاندار کرمان گفت: وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی دادن تسهیلات ماده ۵۶ را برای تکمیل بیمارستانهای استان میسر میکند که در صورت اجرا بخش جدید بیمارستان شفا به بهره برداری میرسید.
وی اضافه کرد: نداشتن متولی مشکل اصلی پالایشگاه پلاسما استان کرمان است که باید پیگیری شود زیرا در نشستهایی تکلیف منابع مالی این شرکت روشن و مشکلات حوزه صندوق توسعه ملی رفع شده است.
فدائی افزود: همچنین وزارت خانه مربوطه تعهد به ۵۰ درصد صادرات محصولات پروژه پلاسمای کرمان را داده است.
وی اظهار داشت: مشکلات آب و محیط زیست در عملیات اجرایی هتل پویان و مجتمع گردشگری بندر هنزا باوجود پیگیریها و ۲ نشست با رئیس سازمان حفاظت محیط زیست رفع نشده است.
استاندار کرمان بیان کرد: پروژههای اقتصاد مقاومتی فولاد بافت و گندله گهرزمین امسال آماده افتتاح شده است.
وی گفت: مشکلات گزارشدهی دستگاهها انرژی را در نشستها میگیرد و انگار بنا نیست این مشکل رفع شود.
فدائی عنوان کرد: دبیر شورای عالی بانکهای استان کرمان تحقق سه هزار و ۴۲۵ میلیارد تومان تسهیلات بانکی استانی و ملی را در سال جاری برای پروژههای اقتصاد مقاومتی استان عملی دانستند و تحقق ۱۴۹ میلیارد تومان را مراجعه نکردن متقاضیان عنوان کردند لذا متقاضیان به شورا مراجعه کنند.
وی ادامه داد: بنا شد این اقدام از طریق کمیسیون پنج نفره با حضور دستگاههای اجرایی، استانداری کرمان، سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان، اتاق بازرگانی و نماینده بانکها برای پرداخت این تسهیلات پیگیری کند.
نظر شما