به گزارش روز چهارشنبه سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، در این کتاب تقریظ و فرمایشات رهبرمعظم انقلاب حضرت آیتالله سید علی خامنهای (مدظله العالی) در خصوص اهمیت مطالعه کتابهای دفاع مقدس و جایگاه والای شهدای گرانقدر دفاع مقدس نیز درج شده است.
کتاب مذکور از کتابهای پُرمخاطب و جدیدی است که اخیراً در حوزه خاطرات دوران دفاع مقدس چاپ و منتشر شده است. کتاب لشکر خوبان خاطرات مهدی قلی رضایی، از رزمندگان دفاع مقدس است که توسط خانم معصومه سپهری، پژوهشگر و نویسنده گردآوری شده است.
دفاع مقدس را میتوان روایتی فشرده و شگفت از تاریخ قرنها ایمان و دلیری مردم ایرانزمین دانست. مردم پاکنهاد و شریفی که با پیروزی انقلاب اسلامی پرچم استیلا بر سرنوشت و مقدرات خودشان را بر فراز بام جهان برافراشتند. لشگر خوبان گزارشی جذاب از این رویداد بزرگ است که از زبان رزمندهای دلیر از خطه آذربایجان و عضو نیروهای اطلاعاتی به بازخوانی گوشههایی ناگفته از تاریخ دفاع مقدس میپردازد.
این اثر حاصل گفتوگوی طولانی فرج قلیزاده با مهدی قلی رضایی است که بخشهایی از آن نیز به قلم معصومه سپهری بازنویسی و در قالب زندگینامه داستانی تنظیم شده است. در این کتاب برای نخستین بار از وقایع لشکر عاشورا سخن به میان آمده و شخصیت پردازی ملموس و موثر نویسنده از قهرمان داستان (مهدی قلی رضایی) در مجموع شخصیت نوجوانی را به تصویر می کشدکه با جدیّت، عزم و همتی ستودنی، سخت ترین و خطیرترین لحظات میدانهای حادثه و حماسه را تجربه کرده و از هر مأموریت و عملیاتی به یادگار زخمی برداشته که هنوز هم با اوست و هرگز لحظهای از خود جدایشان نمیکند. از برجستهترین ویژگیهای این کتاب میتوان به ارائه اطلاعاتی جدید درباره لشکر عاشورا و نقش واحدهای اطلاعاتی در جبهههای هشت سال دفاع مقدس اشاره کرد.
سال گذشته کتاب دختر شینا از کتابهای دفاع مقدس است که خاطرات قدمخیر محمدی کنعان، همسر سردار شهید حاج ستار (صمد) ابراهیمیهژیر، فرمانده گردان ۱۵۵ لشکر انصارالحسین (ع) در این کتاب آمده است که مقام معظم رهبری نیز تقریظی شفاهی برآن دارند. این کتاب نیز از سوی انتشارات الولایه منتشر شده بود و علاقه مندان کتابهای دفاع مقدس از آن استقبال کردند. در سالهای گذشته نیز کتابهایی در خصوص دفاع مقدس و جنگ تحمیلی و وصیتنامههای شهدا من زندهام و سلام بر ابراهیم در پاکستان منتشر شده و از پُر مخاطبترین کتابها در زبان اردو بوده است.
کتاب لشکر خوبان در ۶۹۵ صفحه و تیراژ ۱۰۰۰ نسخه، توسط انتشارات الولایه اسلامآباد پاکستان منتشر شده است. چاپ اول این کتاب در دسترس مخاطبان پاکستانی و اردو زبان این کشور قرار گرفت.
نظر شما