سیاوش امیر مکری روز پنجشنبه در مراسم تودیع و تکریم مدیرکل فرودگاههای سیستان و بلوچستان اظهار داشت: شرکت فرودگاه و ناوبری ایران ۲ وظیفه مهم بر عهده دارد که یکی اداره ۵۳ فرودگاه در مالکیت و ارائه سرویس فرودگاهی کشور و دوم بحث کنترل ترافیک ۱۱۴ راه هوایی در ۹۵ هزار کیلومتر کشور است.
وی با بیان اینکه ۷۰ درصد ناوگان هوایی کشور متعلق به بخش خصوصی است ادامه داد: داشتن ناوگان مناسب با توجه به شرایط اقتصادی کشور میتواند شرکتهای هواپیمایی را برای برقراری پرواز مناسب در تمام نقاط تشویق کند.
مدیرعامل شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران در خصوص نقش فرودگاههای سیستان و بلوچستان در توسعه پایدار این استان گفت: پنج فرودگاه در این منطقه وجود دارد که توجه به آنها نقش مهمی در توسعه پایدار این استان خواهد داشت.
وی با بیان اینکه سیستان و بلوچستان در موقعیت خاصی از کشور قرار دارد بیان کرد: فرودگاه چابهار طرحی ملی است که با توجه به قرارگیری در یک منطقه استراتژیک از فرودگاهها مهم به حساب میآید که وظیفه داریم برای تکمیل آن کمک کننده باشیم.
امیر مکری ادامه داد: کار فرودگاه چابهار به منطقه آزاد محول شده که هماینک در حال انتخاب مشاور و طراحی در سایت جدیدی هستند.
وی بیان کرد: تامین منابع و تملک اراضی در اختیار منطقه آزاد است که در این مورد کارهای خوبی انجام شده است.
مدیرعامل شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران افزود: شرکت فرودگاهی کشور از باب کمک و مشورتهای تخصصی در مراحل ساخت، تکمیل و بهرهبرداری به عنوان شرکت تخصصی متولی ارائه سرویس خواهد بود.
وی با بیان اینکه طی سالهای گذشته پروژههای بسیاری در فرودگاههای سیستان و بلوچستان انجام شده گفت: تکمیل باند ۲ فرودگاه بین المللی زاهدان و ایجاد روشنایی مربوط به این فرودگاه از جمله کارهای صورت گرفته و ایجاد ترمینال جدید و ساخت برج مطالعاتی از برنامههای در دست اقدام شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران است.
امیر مکری در خصوص میزان ظرفیت مسافر فرودگاههای سیستان و بلوچستان گفت: هماینک ظرفیت جا به جایی بیشاز یک میلیون و ۵۰۰ هزار نفر در فرودگاه های این استان وجود دارد که سال گذشته تنها ۶۰۰ هزار نفر پذیرش انجام شده است.
مدیرکل سابق فرودگاههای سیستان و بلوچستان نیز گفت: پنج فرودگاه در این استان وجود دارد که فرودگاه بین المللی زاهدان از نظر زیر ساخت یکی از بهترین فرودگاههای کشور است.
حسن اعرابی مقدم ادامه داد: هر هفته ۱۰۰ پرواز داخلی از طریق فرودگاه بین المللی زاهدان به نقاط مختلف کشور انجام میشود.
وی افزود: از ابتدای سالجاری تاکنون ۲۵ درصد افزایش پرواز از فرودگاههای بین المللی زاهدان به مناطق مختلف داشتهایم.
مدیرکل سابق فرودگاههای سیستان و بلوچستان خاطر نشان کرد: سایر فرودگاههای این استان به دلیل پرواز کم، کمبود نیروی انسانی عملیاتی و عدم ماندگاری نیرو در این شهرها همواره دچار چالش است.
نظر شما