از تیر سال گذشته تاکنون بیش از یک سال است که شرکت کیان کرد در تعطیلی به سر میبرد و به دنبال آن ۳۴۰ کارگر این شرکت بزرگ تولیدی از کار بیکار شدند.
به دلیل اختلافی که بین سهامدار عمده این شرکت با بانک سرمایه ایجاد شد، نام سرمایهگذار کیان کرد به عنوان بدهکار بانکی ثبت و در بلک لیست بانک مرکزی قرار گرفت و همین امر موجب شد سرمایهگذار کیان کرد نتواند برای تکمیل این واحد صنعتی از بانک تسهیلات دریافت کند و با رکود برخورد کرد و به ناچار شرکت به تعطیلی کشیده شد.
تلاشها و پیگیریهای زیادی توسط نمایندگان ملایر، استاندار همدان، فرماندار ویژه ملایر و مسئولان استانی و کشوری برای حل مشکل کیان کرد انجام شد و جلسههای متعددی با رئیس کل وقت بانک مرکزی و مسئولان بلندپایه کشوری برگزار شد تا در این شرایط بتوانند کارگران این شرکت را دوباره مشغول به کار کنند و حیات دوباره به این واحد بزرگ صنعتی برگردد.
تیر امسال مدیرعامل شرکت کیان کرد در گفت و گویی اختصاصی با ایرنا اعلام کرد که ۲ ماه آینده این شرکت به چرخه تولید باز میگردد.
به گفته حمید حمیدی یگانه از سال ۹۳ تاکنون مجموع خدمات بانکی به دلیل مشکل حقوقی سرمایهگذار و مالک شرکت با بانک سرمایه، از مالک و سرمایه گذار این شرکت سلب و کیان کرد درگیر مشکل شد.
گذشته از بدهی هایی که کیان کرد به بانک صنعت و معدن استان، سازمان تامین اجتماعی، اداره دارایی و مالیات، شرکت گاز و برق دارد، اما با تلاش های مستمر مسئولان این شرکت با سرمایه گذار جدیدی وارد مذاکره شد و طبق گفته مدیرعامل شرکت کیان کرد، قرار است این سرمایه گذار به صورت کارمزدی کار را انجام و مرحله به مرحله تولید را افزایش دهد و کارگران دوباره مشغول به کار شوند.
البته نقش ستاد تسهیل کشور و استان در حل مشکل شرکت کیان کرد بسیار پر رنگ است و با پیگیری های دلسوزانه نمایندگان ملایر و مسئولان استانی و شهرستانی گره از مشکل این شرکت باز شد و بالاخره روز گذشته /دوشنبه/ خبر از شروع به کار مجدد کیان کرد داده شد.
نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی روز سهشنبه در این باره به ایرنا گفت: پس از اینکه سرمایهگذار شرکت کیان کرد در بلک لیست بانک مرکزی قرار گرفت، تلاش جدی مدیریتی برای خروج این شرکت از لیست سیاه بانکی انجام و رایزنی های زیادی در این رابطه صورت گرفت.
حجت الاسلام احد آزادیخواه با بیان اینکه سرمایه گذار شرکت کیان کرد از هرگونه خدمات بانکی محروم شده بود افزود: تذکرهای جدی به رئیس کل وقت بانک مرکزی داشتم.
وی با اشاره به تلاش مستمر نمایندگان ملایر برای حل مشکل کیان کرد و بازگشت دوباره کارگران این شرکت بیان کرد: پس از پیگیری های مجدانه سرمایه گذار این شرکت تبرئه و از لیست سیاه بلکی خارج شد و بانک سرمایه محکومیت قضایی گرفت.
دبیر کمیسیون فرهنگی مجلس دهم ادامه داد: روز گذشته /دوشنبه/ شرکت کیان کرد به طور رسمی جانی دوباره گرفت و به چرخه تولید بازگشت و به زودی نیز ۱۲۰ نفر از کارگران این شرکت مشغول به کار میشوند.
حجت الاسلام آزادیخواه درباره طرح های توسعه ای این شرکت گفت: کیان وینسا تولید کننده در و پنجره های دوجداره در ملایر نیز که مربوط به سرمایه گذار کیان کرد است و مدت طولانی تعطیل شده است، قرار است طرح توجیهی برای شروع به کار مجدد ارائه دهد.
وی اظهار داشت: طرح جدید شرکت کیان وینسا قرار است تولید کاغذ از آهک باشد و در این زمینه شروع به تولید کند.
نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی افزود: طرح سوم این شرکت کشت گلخانه ای است که اگر شروع به کار کند با راه اندازی سه واحد، تولد سه قلوی تولیدی در این شهرستان رخ می دهد.
معاون برنامه ریزی و توسعه فرماندار ویژه ملایر نیز در گفت و گو با ایرنا بیان کرد: طبق رایزنیهای مدیران شرکت کیان کرد با یک سرمایه گذار جدید از روز گذشته این شرکت دوباره فعالیت تولیدی خود را آغاز کرده است که امیدواریم شاهد تداوم فعالیت آن باشیم.
لیلا غفاری ادامه داد: در حال حاضر سرمایه گذار جدید قرارداد چهار ماهه ای با این شرکت بسته است تا بتواند در مراحل اولیه کار محصولات تولیدی را به بازار عرضه کند.
وی گفت: در حال حاضر حدود ۵۰ نفر در شرکت کیان کرد مشغول به کار شده اند و امیدواریم با تولید بیشتر این واحد مابقی کارگران نیز به کار برگردند.
شرکت تولیدی «کیان کرد» یکی از واحدهای بزرگ صنعتی ملایر با ظرفیت تولید سالیانه ۶ هزار تن، نخستین تولید کننده پارچه استخوان بندی تایر در ایران است که در سال های گذشته با مشکلات مالی و سرمایه در گردش دست به گریبان شده است.
نظر شما