این انتخابات با حضور «امیرحسین آلاسحاق» مدیرکل طرحهای ملی و فراگیر وزارت ورزش و جوانان، مدیرکل ورزش و جوانان آذربایجانغربی و مسوولان سازمانهای مردم نهاد حوزه جوانان استان برگزار شد.
براساس اعلام وزارت ورزش و جوانان، ۷۳ سمن در آذربایجانغربی واجد شرایط رای دادن در این انتخابات بودند که برای شرکت در آن هر سمن ۲ نماینده معرفی شده بودند.
محسن آخوندزاده، سهیل آراسته، علی احمدنژاد، حسن احمدی، مسعود احمدی، سعید استوانپور، الناز اکبری، پیام ایجادی، علی اسکندریان، پونه پورقنبر، سولماز حافظی، احسان حقی، فرزاد عبدی، فاطمه علیزاده، فاطمه کریمپور، سعید محسنزاده، رضا مصطفینژاد، علی ابراهیمی و حامد نوری ۱۹ کاندیدای این مجمع بودند که هر کدام به مدت سه دقیقه اقدام به معرفی خود و اعلام برنامههایشان کردند.
پس از برگزاری این انتخابات ۹ نفر به نامهای احسان حقی، مسعود احمدی، علی احمدنژاد، فاطمه کریم پور، الناز اکبری، فرزاد عبدی، سعید استوانپور، پیام ایجادی و حسن احمدی به عنوان عضو اصلی و ۲ نفر به نامهای حامد نوری و سولماز حافظی به عنوان عضو علیالبدل انتخاب شدند.
هم اکنون ۴۵۰ سازمان مردم نهاد در این استان فعالیت دارد که این تعداد بیش از ۲ برابر ابتدای فعالیت دولت تدبیر و امید است.
سازمانهای مردم نهاد به سازمان هایی گفته می شود که مردمی، غیردولتی و غیرسیاسی است که متشکل از گروهی افراد داوطلب است که بدون وابستگی به دولت و به صورت غیرانتفاعی و عامالمنفعه، با تشکیلات سازمانیافته برای اهداف و موضوعات متنوع فرهنگی، اجتماعی، خیریه، تخصصی و صنفی فعالیت میکنند.
خدمات انساندوستانه، توجهدادن مردم به اعمال دولت، نظارت بر سیاستهای اتخاذ شده از سوی آن و تشویق به مشارکت سیاسی، در شمار فعالیتهای این سازمانها قرار میگیرد.
تدبیر دولت یازدهم برای افزایش مشارکتهای اجتماعی در سالهای اخیر در حالی بر شیوههای متداولی چون توسعه سازمانهای مردم نهاد یا سمنها متمرکز است که رشد کمی این سازمانها به عنوان دستاورد ناملموس دولت تدبیر و امید، باروری آنها را در مراحل بعدی نوید میدهد.
نظر شما