کیفی‌سازی فعالیت سمن‌ها در حوزه جوانان نیاز اساسی کشور است

ارومیه- ایرنا- مدیرکل طرح‌های ملی جوانان وزارت ورزش و جوانان گفت: کیفی‌سازی فعالیت سازمان‌های مردم نهاد حوزه جوانان در کنار توجه به کمیت آن یکی از نیازهای اساسی برای توسعه کشور است.

«امیرحسین آل‌اسحاق» روز یکشنبه در حاشیه مجمع انتخاباتی سازمان مردم‌نهاد حوزه جوانان آذربایجان‌غربی به خبرنگار ایرنا اظهار داشت: سازمان‌های مردم نهاد جوانان نقطه عطف فعالیت‌های ساختارمند در حوزه تشکل‌های مردمی است و به جرات می‌توان ادعا کرد که در بخش کیفی و کمی رشد قابل توجهی داشته است.

وی بیان کرد: وزرات ورزش و جوانان برای بالا بردن نحوه فعالیت سمن‌های حوزه جوانان در حال بررسی رزومه‌های کاری است و قصد دارد بر اساس رتبه‌بندی ایجاد شده، نسبت به تامین اعتبارات نیز تصمیم‌گیری کند.

وی ادامه داد: پرهیز از شعارپردازی و ورود به مرحله عملگرایی در راستای اجرای طرح‌های استانی و ملی از مهمترین فاکتورهای کیفی‌سازی سازمان‌های مردم‌نهاد حوزه جوانان است که باید بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.

مدیرکل طرح‌های ملی و فراگیر جوانان وزارت ورزش و جوانان گفت: بدون‌شک زمانی می‌توان ادعا کرد که سمن‌ها به عنوان وزنه‌های اصلی جامعه از نظر سطح کیفی بالا رفته‌اند که شاهد کاهش فاصله نیاز جامعه و میزان عملکرد سازمان‌های مردم نهاد باشیم و این امر نیازمند حمایت، همدلی و برنامه‌محوری است.

«آل‌اسحاق» در خصوص طرح تفکیک بخش جوانان نیز افزود: در این خصوص لایحه‌ای مبنی بر جداسازی بخش جوانان از وزارت ورزش توسط فراکسیون جوانان به مجلس پیشنهاد شده ولی تاکنون این طرح مورد تصویب قرار نگرفته است؛ با این وجود مسوولان حوزه جوانان به هیچ عنوان اجازه نداده‌اند که این حوزه زیر سایه ورزش تضعیف شود و به نوعی توازن را برقرار کرده‌اند.

وی اعتبار سال گذشته حوزه جوانان وزارت ورزش و جوانان را ۲ هزار میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: امسال با توجه به بروز برخی مشکلات مالی میزان دقیق اعتبارات مشخص نیست ولی امید می‌رود در سال‌جاری نیز بتوانیم به همین میزان جذب اعتبار کنیم. 

«آل‌اسحاق» نحوه برگزاری دومین دوره انتخابات مجمع سازمان‌های مردم نهاد آذربایجان‌غربی را که امروز /دوشنبه/ با حضور ۱۹ نامزد در فرهنگسرای خانه جوان ارومیه برگزار شد، خوب و قابل قبول اعلام کرد و گفت: شور و شوق موجود در این مجمع در کنار انتقادها و پیشنهادهای مطرح شده توسط جوانان حاضر در این انتخابات جای بسی تقدیر و تشکر دارد و الگوی مناسبی برای انتخابات برگزار شده در تمامی سطوح سیاسی و اجتماعی کشور است.

دومین دوره انتخابات مجمع سازمان‌های مردم‌نهاد آذربایجان‌غربی با حضور «امیرحسین آل‌اسحاق» مدیرکل طرح‌های ملی و فراگیر وزارت ورزش و جوانان، مدیرکل ورزش و جوانان آذربایجان‌غربی و مسوولان سازمان‌های مردم نهاد حوزه جوانان استان برگزار شد.

بر اساس اعلام وزارت ورزش و جوانان ۷۳ سمن در آذربایجان‌غربی واجد شرایط رای دادن در این انتخابات بودند که برای شرکت در آن هر سمن ۲ نماینده معرفی کردند.

محسن آخوندزاده، سهیل آراسته، علی احمدنژاد، حسن احمدی، مسعود احمدی، سعید استوان‌پور، الناز اکبری، پیام ایجادی، علی اسکندریان، پونه پورقنبر، سولماز حافظی، احسان حقی، فرزاد عبدی، فاطمه علیزاده، فاطمه کریم‌پور، سعید محسن‌زاده، رضا مصطفی‌نژاد، علی ابراهیمی و حامد نوری ۱۹ کاندیدای این مجمع بودند که هر کدام به مدت سه دقیقه به معرفی خود و اعلام برنامه‌هایشان اقدام کردند. 

پس از برگزاری این انتخابات ۹ نفر به نام‌های احسان حقی، مسعود احمدی، علی احمدنژاد، فاطمه کریم‌پور، الناز اکبری، فرزاد عبدی، سعید استوانپور، پیام ایجادی و حسن احمدی به عنوان عضو اصلی و ۲ نفر به نام‌های حامد نوری و سولماز حافظی به عنوان عضو علی‌البدل انتخاب شدند.

هم‌اکنون ۴۵۰ سازمان مردم نهاد در این استان فعالیت دارد که این تعداد بیش از ۲ برابر ابتدای فعالیت دولت تدبیر و امید است.

سازمان‌های مردم نهاد به سازمان‌هایی گفته می‌شود که مردمی، غیردولتی و غیرسیاسی بوده و متشکل از گروهی افراد داوطلب است که بدون وابستگی به دولت و به صورت غیرانتفاعی و عام‌المنفعه با تشکیلات سازمان‌یافته برای اهداف و موضوعات متنوع فرهنگی، اجتماعی، خیریه، تخصصی و صنفی فعالیت می‌کنند.

 خدمات انسان‌دوستانه، توجه‌دادن مردم به اعمال دولت، نظارت بر سیاست‌های اتخاذ شده از سوی آن و تشویق به مشارکت سیاسی در شمار فعالیت‌های این سازمان‌ها قرار می‌گیرد.
تدبیر دولت یازدهم برای افزایش مشارکت‌های اجتماعی در سال‌های اخیر در حالی بر شیوه‌های متداولی چون توسعه سازمان‌های مردم نهاد یا سمن‌ها متمرکز است که رشد کمی این سازمان‌ها به عنوان دستاورد ناملموس دولت تدبیر و امید، باروری آنها را در مراحل بعدی نوید می‌دهد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha