رییس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در مراسمی که روز پنج شنبه به همین مناسبت برگزار شد گفت: با توجه به موقعیت و ظرفیتهای بهداشت و درمان گناباد راه اندازی این مرکز به عنوان یکی از نیازهای اساسی طی سنوات گذشته احساس می شد و فعالیت آن نقش مهمی در ارتقای سطح کیفی خدمات درمانی و جلوگیری از سفر تعداد زیادی از مردم منطقه برای انجام اعمال جراحی به دیگر نقاط کشور و به خصوص مرکز استان خراسان رضوی دارد.
دکتر جواد باذلی ادامه داد: با توجه به عزیمت بیماران از شهرستانهای جنوبی خراسان رضوی و حتی برخی مناطق همجوار خراسان جنوبی و دیگر استانها به گناباد برای استفاده از خدمات درمانی، راه اندازی مرکز جراحی های محدود در افزایش جذب گردشگر و تبدیل شدن شهرستان به قطب سلامت منطقه اهمیت زیادی دارد.
وی ادامه داد: به دنبال راه اندازی بیمارستان علامه بهلول گنابادی و تعطیلی بیمارستانهای ۲۲ بهمن گناباد و ۱۵ خرداد شهر بیدخت از توابع این شهرستان استفاده از این مراکز درمانی برای ارائه بهتر خدمات به مردم از نیازهای عمومی به شمار می رفت.
رییس مرکز جراحی های محدود ارغوان گناباد نیز در گفت و گو با خبرنگار ایرنا گفت: این مرکز به وسعت هزار و ۱۰۰ متر مربع و با اعتبار اولیه تجهیز به میزان پنج میلیارد ریال توسط بخش خصوصی راه اندازی شده است و تمامی خدمات جراحیهای محدود مغز و اعصاب، اورتوپدی، اورولوژی، چشم، عمومی، زنان، گوش و حلق و بینی را در چهار اتاق عمل مجهز ارائه میکند.
دکتر سعید قربانی افزود: اعتبار تجهیز این مرکز تا دو هفته آینده به ۳۰ میلیارد ریال افزایش می یابد.
دانشگاه علوم پزشکی گناباد با دو بیمارستان علامه بهلول گنابادی و آیت الله مدنی، ۱۷ مرکز سلامت، ۴۶ خانه بهداشت و ۱۵ پایگاه اورژانس مشغول ارائه خدمت به مردم شهرستان های گناباد و بجستان در جنوب استان خراسان رضوی است.
بیش از ۱۳۰ هزار نفر از مردم شهرستان مزبور زیر پوشش خدمات دانشگاه علوم پزشکی گناباد قرار دارند.
استان خراسان رضوی دارای چهار دانشگاه علوم پزشکی گناباد، مشهد، تربت حیدریه و سبزوار و دانشکده های پزشکی نیشابور و تربت جام است.
شهرستان ۹۰ هزار نفری گناباد در فاصله ۲۸۷ کیلومتری جنوب مشهد واقع است.
نظر شما