۲۵ آبان ۱۳۹۸، ۱۶:۳۶
کد خبرنگار: 957
کد خبر: 83557202
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

هرگونه افزایش قیمت کالا در کردستان ممنوع است

۲۵ آبان ۱۳۹۸، ۱۶:۳۶
کد خبر: 83557202
هرگونه افزایش قیمت کالا در کردستان ممنوع است

سنندج - ایرنا - معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار کردستان به اجرای طرح سهمیه بندی سوخت در کشور اشاره کرد و گفت: این موضوع نباید بهانه‌ای برای افراد سودجو در بازار قرار گیرد، چراکه هر گونه افزایش نرخ کالا ممنوع بوده و با متخلفان برخورد می‌شود.

حسین فیروزی روز شنبه در بیستمین جلسه تنظیم بازار کردستان اظهار داشت: با توجه به اینکه خودروهای حمل و نقل کالا از سوخت گازوییل استفاده می‌کنند و در این بخش تغییر قیمتی رخ نداده است، بنابراین افزایش نرخ اجناس غیرقانونی است‌.
وی با بیان اینکه کالاهای اساسی در استان به وفور وجود دارد، تاکید کرد: با کسانی که بخواهند از فرصت افزایش نرخ بنزین استفاده کرده و اقدام به گرانفروشی کنند به شدت برخورد خواهد شد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار کردستان از اتحادیه‌های مختلف خواست نسبت به کنترل و نظارت بر بازار اهتمام جدی داشته باشند و اضافه کرد: نظارت اصناف بر اصناف و دیگر دستگاه‌های مرتبط بر بازار یک وظیفه ملی است و همه باید در این زمینه احساس مسئولیت کنند.
فیروزی طرح ملی سهمیه‌بندی قیمت بنزین را تضمینی برای پیشرفت کشور دانست و افزود: ملت باید متوجه باشند و اجازه سواستفاده از این موضوع را به دشمنان ندهند، زیرا کسانی هستند که می‌خواهند از این فرصت برای تشویش اذهان عمومی و ایجاد تقابل بین مردم و حاکمیت بهره‌ گیرند.
وی با بیان اینکه مردم باید مراقب توطئه‌های دشمن باشند، اظهار داشت: تمام تلاش دولت این است که سرمایه ملی به صورت حداکثری استفاده و این مهم به شکلی عادلانه بین اقشار مختلف مردم توزیع شود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار کردستان، افزایش قیمت بنزین را وسیله‌ای برای رفع فقر دانست و یادآور شد: مردم در جریان باشند که افزایش نرخ بنزین برای تزریق بودجه کشور نیست، بلکه منابع حاصل از آن به صورت یارانه به ۱۸ میلیون خانوار برمی‌گردد.
فیروزی با اشاره به اینکه پایین بودن قیمت بنزین بدترین ظلم به اقشار ضعیف جامعه است، افزود: با سهمیه‌بندی بنزین ثروت بین نسلی را می‌توان به شیوه‌ای مناسب‌تر در اختیار مردم قرار داد و تعلل در اجرای این طرح، به نفع توسعه کشور نیست.
وی به قابلیت تعدیل طرح سهمیه‌بندی بنزین اشاره و تاکید کرد: در صورت وجود مشکل در برخی از بخش‌های این طرح، موارد موجود طی چند روز آینده بررسی و مشکلات احتمالی برطرف خواهد شد، ضمن اینکه اطلاع رسانی به مردم بسیار ضروری است.
فیروزی بر ارائه خدمات توسط سرویس‌های مدارس و سواری‌های بین شهری تاکید کرد و گفت: سهمیه سواری‌های حمل و نقل عمومی بین شهری نیز به زودی مشخص خواهد شد، همچنانکه نخواهیم گذاشت سرویس‌های مدارس در بحث سهمیه‌بندی متضرر شوند.

انجام گشت‌های مشترک در بازار برای مقابله با گرانفروشی
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان نیز به افزایش نرخ بنزین در کشور اشاره کرد و افزود: این اتفاق نباید تاثیری بر نرخ اجناس داشته باشد و با هر گونه افزایش قیمت کالا برخورد خواهد شد.
محمد دره وزمی یادآور شد: با کسانی که از افزلسش قیمت بنزین سواستفاده کرده و اقدام به افزایش قیمت کالا کنند، به شدت برخورد خواهیم کرد، ضمن اینکه در این رابطه با اتحادیه‌های مختلف جلساتی برگزار و این تذکرات به آنان داده شده است و قول همکاری داده‌اند.
وی اضافه کرد: این دغدغه وجود دارد افرادی بهانه افزایش قیمت بنزین، دست به احتکار کالا بزنند که مقرر شد همه اتحادیه‌ها به صنوف منتقل کنند و بازرسان اصناف روی این موضوع حساسیت داشته و گشت‌های مشترکی انجام شود.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان با بیان اینکه تاکنون در سطح استان تعطیلی صنوف گزارش نشده است، افزود: تصمیم گرفتیم روزانه گشت‌های مشترک با همکاری تعزیرات برای رصد بازار در بحث افزایش قیمت و احتکار کالا اجرا کنیم.
دره وزمی اظهار داشت: در سامانه رصد قیمت کالا ۱۲۵ قلم پرمصرف وجود دارد که شهروندان می‌توانند از طریق آن نرخ کالا را بررسی و مقایسه کنند که اگر تغییری مشاهده شد به سازمان صمت اطلاع دهند تا نسبت به برخورد با اصناف متخلف برخورد شود.


۳۲۲ پرونده تخلف بازار تشکیل شد
مدیرکل تعزیرات حکومتی کردستان نیز گفت: امسال ۳۲۰ گشت مشترک از بازار با سازمان صمت انجام دادیم که در این رابطه ۶۷۶ بازرسی اجرا و ۳۲۲ پرونده تخلف تشکیل شد اما نباید به گشت مشترک اکتفا کنیم اتحادیه هم باید بازرسی فعال داشته باشند.
سیدنجیب حسینی اضافه کرد: افزایش قیمت بنزین روی کالا تاثیر نداشته است اما بر خدمات ناوگان حمل و تقل شهری و برون شهری تاثیر می‌گذارد و باید نسبت به این موضوع نظارت‌های جدی‌تری داشت.
وی با اشاره به اینکه امسال هفت هزار و ۵۳۵ پرونده قاچاق کالا و تخلفات صنفی و احتکار تشکیل شده است، گفت: هفت هزار و ۲۲۲ مورد از این پرونده‌ها بررسی شده و ۱۵۵ پرونده نیز باقی مانده است.

 تصمیمی برای افزایش نرخ کرایه تاکسی گرفته نشده است
رئیس شورای شهر سنندج با بیان اینکه تصمیمی برای افزایش نرخ کرایه تاکسی گرفته نشده است، افزود: باید در این زمینه مشورت صورت گیرد و تا ۱۰ روز آینده تصمیم‌گیری نهایی را اطلاع رسانی خواهیم کرد.
جلال شریعتی به افزایش ۱۵ تا ۲۰ درصدی نرخ کرایه تاکسی در اسفند ۹۷ اشاره کرد و گفت: درخواست داریم با توجه به گران بودن قطعات خودرو، بسته‌های تشویقی سوخت برای تاکسی‌ها در نظر گرفته شود. 

 سهمیه بنزین سواری‌های برون شهری مشخص شود
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کردستان نیز اظهار داشت: تاکنون سهمیه بنزین خودروهای سواری حمل و نقل برون شهری مشخص نشده است و باید این مهم زودتر مشخص شود.
سیدالبرز حسینی یادآور شد: در کردستان به طور میانگین سالانه ۳،۵ میلیون نفر مسافر با استفاده از وسایط حمل و نقل عمومی بین شهری تردد می‌کنند که ۶۰ درصد آن درون استانی است، ضمن اینکه ۴۰ درصد این مسافران معادل ۴۰۰ هزار نفر از سواری‌های بین شهری استفاده می‌کنند.
صالحی رییس اداره غله کردستان هم با اشاره به اینکه ۱۴ دستگاه نیسان در سنندج کار تحویل آرد مورد نیاز خبازی‌ها را انجام می‌دهند، گفت: باید سهمیه‌های مخصوص این خودروها در نطر گرفته شود تا با افرایش نرخ نان مواجه نشویم.
۷۰ هزار واحد صنفی در کردستان فعالیت دارند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha