به گزارش ایرنا ؛ این دانشجویان که ملیتی هندی و پاکستانی داشتند ؛ در گفت وگو با خبرنگار برون مرزی ایرنا ؛ از ایران به عنوان وطن دوم خود یاد کردند و امنیت موجود در ایران را مثال زدنی خواندند.
** ایران وطن دوم من است
" کوثر علی جعفری " دانشجوی اهل جامو کشمیر با تبریک ولادت پیامبر اکرم (ص) گفت : کنفرانس وحدت اسلامی برای دنیای اسلام راه گشا است و دانشجویان مسلمان کشورهای مختلف برای آزاد سازی و جلوگیری ظلم و ستم علیه کشورهای اشغالی فلسطین، یمن، عراق و کشمیر گرد هم آمده اند.
وی گفت : ایران وطن دوم من است و من در شهر مقدس قم تحصیلات خود را به اتمام رسانده ام.
کوثر علی میگوید بین ایران و هندوستان روابط هزار ساله وجود دارد و بین دو کشور روابط و اشتراکات فرهنگی زیادی وجود دارد.
** رسانه های غربی تصویر وارونه ای از اسلام و جمهوری اسلامی ارایه می کنند
دانشجوی کشمیری گفت : در ایران اقلیت های دینی به راحتی و آسایش کامل زندگی می کنند و برای آنان در امور تحصیل، محل زندگی و شغل هیچگونه محدودیتی وجود ندارد حتی دانشجویان سنی زیادی در جامعه المصطفی مشغول تحصیل هستند.
او گفت : رسانه های غربی برای مخفی کردن چهره واقعی ایران تلاش میکنند ولی من در سفر به شهرهای رشت، ساری و جنوب که در اردوی راهیان نور شرکت کرده بودم با مهمان نوازی گرم و دلنشین ایرانی ها روبه رو شدم.
صالحه بتول از دیگر دانشجویان با ملیت پاکستان نیز معتقد است که امت مسلمان از یکدیگر جدا نیستند و در دین، مذهب و پیامبر مشترک هستند به همین علت کنفرانس وحدت اسلامی در جلوگیری از ظلم علیه مسلمانان منطقه نقش مهمی ایفا می کند.
** زندگی مسالمت آمیز اقلیت های دینی و مذهبی در ایران
دانشجوی هندی دیگری که در دانشکده پزشکی دانشگاه تهران در رشته پزشکی مشغول تحصیل است در گفتگو با ایرنا گفت ایران برای من بهشت است و در جای جای این کشور خون شهیدان جاری است.
قره العین رضوی گفت در ایران بین افراد با حجاب و بی حجاب هیچ فرقی وجود ندارد و همه انسان ها از هر دین و مذهب و اقلیتی در این کشور با آسودگی در کنار هم زندگی می کنند.
به گزارش ایرنا نخستین کمیسیون دانشجویی سی و سومین کنفرانس بینالمللی وحدت اسلامی روز چهارشنبه ۲۲ آبان ماه با حضور ۱۲۰ دانشجو از بیش از ۲۵ کشور دنیا در تهران برگزار شد.
نظر شما