استاندار خراسان رضوی: مسئولان سیاسی‌کاری و مصلحت‌انگاری را کنار بگذارند

مشهد- ایرنا- استاندار خراسان رضوی گفت: مسئولان نهادهای دولتی می‌بایست در شرایط کنونی هرگونه سیاسی‌کاری و مصلحت‌انگاری را کنار بگذارند.

علیرضا رزم‌حسینی روز سه‌شنبه در نشست کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید خراسان رضوی افزود: فساد زمانی بوجود می‌آید که اجرای مصوبه‌ای دو یا سه ماه معطل می‌ماند. این نوع رفتار باعث نارضایتی مردم می‌شود. مشکل امروز مردم معیشت و مسائل اقتصادی است لذا مدیران دستگاههای دولتی نباید به هیچ وجه اجازه دهند چراغ حتی یک واحد صنعتی به هر دلیلی خاموش شود.

وی بیشتر بخشنامه‌های داخلی وزارتخانه‌ها را مانع پیگیری امور مربوط به حل مشکلات واحدهای تولیدی توصیف و بیان کرد: مدیران دستگاهها کارگروههای ذیربط را بیش از پیش فعال کنند تا از این طریق مشکلات واحدهای تولیدی حل شود.

استاندار خراسان رضوی ادامه داد: نهادهای دولتی در صورت مواجهه با هر منع قانونی یا بخشنامه‌ای در مسیر پیگیری رفع مشکلات واحدهای تولیدی می‌توانند با بهره‌گیری از ظرفیتهای "ستاد تدبیر، کارگروه ستاد تسهیل و شورای تامین" آن مورد را پیگیری نمایند. 

وی گفت: دستگاههای نظارتی حمایتی جدی از سرمایه‌گذاری واحدهای تولیدی و فعالان اقتصادی دارند لذا نگاه مثبت نهادهای نظارتی پشتیبان واحدهای تولیدی است.

رزم‌حسینی افزود: دیدگاه رئیس قوه قضاییه نسبت به حمایت بخش تولید به شدت مثبت است. پیرو ملاقات اخیر من با حجت‌الاسلام والمسلمین رئیسی وی دستورات ویژه‌ای را در خصوص حوزه سرمایه‌گذاری و واحدهای تولیدی خراسان رضوی صادر خواهد کرد.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی نیز در نشست کارگروه ستاد استانی تسهیل و رفع موانع تولید گفت: از ابتدای امسال تاکنون این کارگروه ۶۴ نشست در قالب گروههای کاری و هفت نشست در قالب کارگروه استانی را با حضور استاندار برگزار کرده است.

محمدرضا مس‌فروش افزود: رسیدگی به هرار و ۸۱۲ پرونده مربوط به واحدهای تولیدی خراسان رضوی در قالب همین نشستها منجر به دو هزار و ۵۹ مصوبه شد که تاکنون هزار و ۷۵۴ مورد از این مصوبات اجرا شده‌اند.

پنج هزار و ۷۲۸ واحد صنعتی دارای پروانه بهره‌برداری با سرمایه‌گذاری ۲۰ هزار و ۳۳۴ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان و اشتغالزایی برای ۱۹۹ هزار و ۲۸۰ نفر در خراسان رضوی وجود دارند.

فعالیت ۱۲ درصد از این تعداد واحد صنعتی هم‌اینک راکد است. همچنین ۲۰ درصد از مجموع واحدهای صنعتی دایر در خراسان رضوی با ظرفیتی کمتر از ۵۰ درصد توان واقعی خود فعالیت می‌کنند.

میانگین روند تبدیل جواز تاسیس صنعتی به صدور پروانه بهره‌برداری برای واحدهای تولیدی در کشور ۱۱.۵ درصد و همین شاخص در خراسان رضوی ۱۹.۵ درصد است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha