منصوره سادات صادقی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار دانشگاه و آموزش ایرنا اظهار داشت: نتایج پژوهش در سال ۹۴ تا ۹۶ نشان می دهد دعا، اقامه نماز و داشتن توکل به خدا، اضطراب، افسردگی، نگرانی و ترس را که زمینه ساز بسیاری از اختلالات است، کاهش می دهد.
وی از برگزاری سومین کنگره نماز، سلامت روان و نشاط معنوی در ۱۲ آذرماه ۹۸ خبرداد و افزود: این کنگره با همکاری دفتر مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، مرکز مشاوره دانشگاه تهران، نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها و دانشگاه تهران، مرکز مشاوره و خدمات روان شناسی احیا و ستاد اقامه نماز در دانشکده روانشناسی دانشگاه تهران برگزار می شود.
وی افزود: این کنگره در محورهای نماز و نشاط معنوی، نماز و آرامش روان، نماز و پیشگیری از افسردگی، نماز و تقویت تاب آوری برگزار می شود و تاکنون ۳۴ مقاله به این کنگره ارسال و ۲۸ مقاله توسط داوران تایید شده است.
مدیرکل دفتر مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجویان خاطرنشان کرد: این کنگره حدود ۱۳ سخنرانی و پنل با عناوین مختلف نقش نماز در افزایش سلامت روانی و نشاط معنوی خواهد داشت.
صادقی با پیشبینی حضور مراکز مشاوره دانشجویی سراسری کشور در این کنگره تصریح کرد: سلامت معنوی بخشی از سلامت است که با سلامت روانی اثر متقابل دارد و یکی از راه های ارتقاء سلامت روانی – اجتماعی توجه ویژه به سلامت معنوی است.
نظر شما